Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sramota i za Sarajevo da nemo diceks za covjeka koji je to iskreno zasluzio nek mi neko kaze u cemu smo to mi treci na svijetu. Sarajevo je trebalo napraviti docek pred vjecnom vatrom kao i za kadete jer je ovo po meni veci uspjeh nego kadeti sto su iradili.
Sarajevo mu nije nista dalo i sto bi se tamo docekao, bez obzira sto je glavni grad, AK Zenica mu je dao sve da momak postigne dobre rezultate i to treba cijeniti i naravno u svoj rodni Kakanj nek ode i to ce biti dovoljno.
-Čuo sam tu informaciju i nasmijao se. Mi imamo redovne doping kontrole. U 10 dana u Pekingu, četiri puta sam imao kontrolu. To je sve crno na bijelo. On je razočaran, Francuska ulaže mnogo novca u njega, obećao im je medalju, pa ga nekako razumijem. Ja ću njega opet pozdraviti", izjavio je Amel Tuka.
BJEZI AMELE NISAM DOBAR NIKAKO JEDVA SEBI DODJOH OD NAKE NERVOZE KONTO CRKOH.STA NAM RADIS...
Ja sam za docek u Titovoj kako i dolikuje ! Bravo .
BRAVO.....
Sarajevskog poisla,supci nece da ga docekamo kod vjecne Vatre...SRAMOTA
Ok je i Zenica. Bit će akobogda prililke i za doček u centru Sarajeva.
treba on trcati na 200 m , nesto gletam taman se starta iz one krivine :D
Ma kakav doček, samo zlato se pika, a ovo 2. , 3. , 5., 10.,... mjesto je isto, te ostale medalje su samo utjeha jer prvom gledaš u leđa, a blizu si njega, vrijeme je da se zaustave ovakvi ponizivački hvalospjevi o drugim, trećim, petim, itd. mjestima.
p.s. Amel je odličan, pravi sportista, vidi se na njemu da je ljudina, ima potencijala, nek se potrudi na olimpijadi da bude prvi, a kad bude na tronu svijeta onda ga treba dočekati, kao i košarkaše mlade
Nije dovoljno dobar za Titove? Il nije multi kulti? Nema dovoljno srpske,hrvatske, bosanske krvi?
Samo da ga Baho ne dočeka, mislit će da je stigao na koridu u Čevljanoviće!
Izađite na balkone, pozdravite šampione
@GrigorijeVeliki..mamu ti jebem cetnicku sta si ti uradio u svom bijednom zivotu?????
Jadno i bijedno,no to je nekima standard.
na primjer tebi
Prosvjećeni oni za koje ja navijam stalno osvajaju medalje,avi se veselite Tuki i sjedećoj odbojci.(Tuka ko tuka).
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
SVE NAJBOLJE, ČETITAM OD SRCA.
nek halida zapjeva :)