Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte matereti vas dvojica se vise boriti, ne zna se ko je veca zenturaca,onaj sto visi na tebi ili ti koji si glup pa pustas da te na isti nacin navlaci
hocelte se jope hrvat
pa vjerovatno kad ovaj ode u penziju posto si dobro mladzi
sta je poenta boksa? najslabiji mma borac bi Klicka prebio za 30 sekundi. Ne shvatam kako ljudi mogu gledati dva covjeka koja se guraju pola sata i na kraju se ide na odluku sudaca???
A ja ne shvatam zašto se ne oduzimaju bodovi za onu hvatačinu. To se prije radilo. 3 hvatatičine negativan poen a sad čim počne meč dovoljno je da se navališ na protivnika ako je niži i ima koju kilu manje i tako se vući po ringu 12 rundi. Kladim se da bi onaj Kličko sam pao ako se tri runde ne bi naslonio na protivnika.
Pisam vam se obojci na taktiku...
Povjetnik dodzi kod nas na teferic ja cu te zgazit ko mLijecnicu...
mozes dobiti jedino batine...
I ja bi se za milion dolara boksovao sam sa obadva brata Klichkova. Jos si ti sretan nitkove sto je Klichkov dobra srca pa te nije htio, inace bi ti bio razbucan ko Krajina u "" Oluji ""
Sta je supak ? Malo ti 5,5 miliona sto si dobio pa hoces jos da na batinama zaradis. Jbo ti mater svoju, sva sreca u isto vrijeme bila i emisija ZMBT 6 koja mi je i te kako dobro dosla poslije tvoje 2 runde. Pokazao si da na batinama zaradjujes. I ja bi, za miliukao se sa obadva beata Klichkova. MARS Rusko Govnjaca adzin /jedno
hajd razguli,pas koji laje ne ujeda,.,
Dobićeš ti štoc u glavu :D