Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahaha debeli pizda nije smio sa rampe na kraju
"downhill Trebevic"
mocna staza pravo,jos samo da imam bike za ovu disciplinu,steta sto babin sinovi imaju bicikla za ovu diciplinu,bicikla koja su nenormalno skupa.al sve u svemu ko je tu i ima priliku da se spusti neku mu e s srecom,i ja bih rado .... :(
jašanska jabuka ja sam iz zavidovica,blizu park prirode tajan¨! vozim bajk od 4 godine 1mj u mountbike trci zavidovici 2012 steta sto samo kod nas nema bas puno takmicenja a u cugu (dnevno ) sam znao prevalit i preko 120km tako da šššš ne laprd ;)
lajko sam ti kkomentar,posudi!posto servisiram bikeove ja ne odgovaram za stetu poslije ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi sponzora! Red Bull, Sarajevska pivara, Mesna industrija. Poruka omladini: "Prvo se urokaj, a onda popi nesto i zamezi!".
Pa ima. Kad' te Gorska Služba Spašavanja ili Securitas pocnu traziti, obicno se i mediji ukljuce. Za Senada ne znam. Da nije hastali.
@herceg duvaj ga hejteru!!! Biciklo, rostilj i piva najjaca kombinacija, to je poruka mladima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a bob stazu ko jebe , he druze tito sta smo dozivjeli
Momci sebi napravili stazu , sta hoces da renoviraju i bob stazu, digni guzicu i pred vladu stani s transparentom.
Stani s transparentom i veceraces u centralnom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)