Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebali hrvati citav balkan na kamaru a mi im se samo smijemo....a kod njih sve ima i moze....trebamo se sramit "bosanci" !!!!!!
...e hajd sad uporedi Kakanj, Kladanj ili Zenicu ili Bijeljinu itd...i Rovinj... razlika nebo i pakao!
...hocu da ti kazem da u bosni nemamo niti 1 uredan i sredjen i napucan grad! prvo sarajevo koje bi trebalo biti primjer svim drugim eno ruglo jel ko prosao ovih dana preko stupa REPREZENTATIVNOG I JEDINOG GLAVNOG ULAZA U "METROPOLU" I GLAVNI GRAD JEDNE DRZAVE ono je sramota šta je dopušteno i sta je (ne)uradjeno! e kad je on onakav sta ocekivati od olova kalinovika mostara zenice... samo kese i kutije u prirodi itd eno u miljackoj preksinoc samo na jednom mjestu gdje voda pada nalazilo se 100 plasticnih boca...koje su onako usljed pada vode stajale u tom jednom mjestu...a to je samo jedno mjesto bilo...cijelom duzinom je na hiljade takvog otpada! eto naseg "RAHATLUKA" I "MERAKA" il ono AL NIĐE BOSNE NEMA NIĐE NEMA OVAKVOG RAHATLUKA I MERAKA :-D