Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
respect
Jo scene na 3:03, pobjednik i njegov odnos sa sampanjcem
Bez veze, uopće nije visookooooooo.
Radon Plaza Tower Diving, tako ce se zvati sarajevska verzija. Ili eventualno Miljacka Concrete Head-First Diving, ko prezivi pricace.
E moj Ćata, da si tu sa nama, ti bi skakao sa ovim divljacima jer rece da si zivio za adrenalin. Nek ti je rahmed dusi Adnane :(
Dosao Amerikana u Mostar i hoce da skoci kaze mu mujo nemoj skakat ima puno skoljki.Kaze amerikanac ma kakve skoljke nece me sprjecit.Izlazi amerikanac sav krvav i pita muju kakve su vam ovo skoljke.kaze mujo pa imas od audija fice juge mercedesa golfa :)