Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj da je i meni da sam sad i ja u toj jbnoj Andori,al hajd, eto nisam pa sta...Sretno Zmajevima, a Boga mi i SRETNO svim navijacima koji su tamo otisli.Zivi,zdravi i u veselju se vratili svojim familijama,lijep provod, ne stedite grla i dlanove. Pozdrav svim onima kojima je Bosna broj jedan u srcu !!!
Lijepa ova Andora al nocas ce nam biti jos ljepsa -kad ih oderemo
ja idem na Maksimir ...
boli nas K***c ...
ma ba kome se još gleda derbi začelja grupe B???
Joj utakmice grdna rano, jel slijedeca sa San Marinom?
Zlatni ⭐️
Dok hrvatsko-ustaski fasisti pozivaju na pokolj Bosnjaka i rusenje drzave BiH dotle Tuzilastvo, SIPA i druge antibosanske ustanove ne reaguju, ali pomno prate i cekaju da intervenisu u Maoci i da hapse Bosnjake bez ruku i oka,, Pogledajte kako hrvatsko-ustaski koljaci pozivaju na pokolj Bosnjaka i na rusenje drzave BiH.. i nek Bosnjaci vide i nek se uvjere da su Tuzilastvo i SIPA antibosanska udruzenja jer ne reaguju na javne pozive na pokolje i rusenje drzave: http://ljiljan.ba/na-facebook-stranici-zrinjskog-pozivaju-na-rusenje-starog-mosta-foto/
Neka od ovih imea navijackih grupa su pravo papanska. Prvi korak prema huliganstvu. Imal cosak za nas bogate ili ljude sa porodica koji jedu kokice dok gledaju utakmicu.
E nek zijanite bod protiv andore, kad ste bas taki *********
Nek se malo i dijaspora veseli,,ne moraju ni oni stalno za mješalicu...lol
zar jos nisi u kladionici?
nisam care,trebao bi znati da je to haram
E čuj "Belay Boysji", jadan ovaj koji je ovo pisao... Boys-i*