Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo 88-68 za pistonse.... kao sto rekoh vec, drama se zahuktava a pare se mlate... uzima detroit to na kraju
za dr.Phill-a - ti u prvom ovom komentaru rece da mailman zasluzuje prsten - po mom misljenju ja ga nebi njemu dao nema tih para. Taj covjek nije mogao sam da osvoji prsten pa sad na kurvanjski nacin oce da dodje do njega. Jedini frajer sto na tom timu zasluzuje prsten je KOBE da nije njega nebi bilo ni Lakersa.
Radule, Lakersi su sampionska ekipa. Jebiga to je takav tim, od 44 sezone koliko Lakersi igraju u NBA, 22 sezone su igrali u finalima. Sinocna utakmica je bila pravo bitna, i Lakersi su uzeli sasvim zasluzeno. Faul nas Shaqom je cist, a Kobyjeva trica nije sreca nego znanje. O produzetku ne treba ni govoriti; to je bilo napokon ono sto se ocekuje od Lakersa - deranj3e guzova. Nema sumnje da je kohezija medju Pistonsima veca negu medju Lakersima, ali da bi bio sampion u kosarci ti moras imati prave zvijezde. Takvih igraca u Pistnsima nema. Svaka cast Larry Brownu na postavljenoj taktici, ali kvalitet Lakersovh igraca ce da presudi.
ma dajte ljudi pa lejkersi su ih uzelina guzove ba ... ono je bila cista sudijska farsa onaj prekrsaj nad shekilom nije ni postojao i jos ubaci kos ali jebaji ga ipak su to lejkersi i njima je dozvoljeno sve ipak mislim da su pistonsi mnogo kompletnija ekipa ...
Lakersi su bolji, dzaba je. Pa Kobe je daleko najbolji na svijetu, plus Shakil, Malone, Fisher, Payton, a evo sad i mali Walton. Jedino je do njih hoce li uzeti titulu ili ne, slabo se tu Pistonsi ista pitaju.
Nije se vratila nego je nestala neizvjesnost.U iduce cetiri tekme L.A dolazi do naslova.
Red je opet na pistonse da uzmu titulu. Ovaj poraz je cisto da se steknu elementi drame kako bi narod pokupovao sve karte...
Ma Detroit ovo uzima
jel to koby ubacio tricu za produzetak
Pistonsi zavrasavaju sve u naredne tri tekme u Detroitu... Finalna serija se vraca u LA, al ' mozda dogodine :)
moze se gledati na hrt-u.
gdje se to moze gledat
Jao dobre tekme. Koby poludi na kraju i zabi tricu 2 secunde do kraja. Lakersi uzimaju 4:2 na kraju. Zao mi je Larry Browna, jer je covjek zasluzio jedan prste. Ali jebiga i mailman je.