Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanac Ryan Lochte je u četvrtak plivao dva finala, ali do zlatnog odličja nije došao. U oba finala su ga dobivali njegovi - Amerikanci. KAD ĆETE SE NAUČITI PRAVOPISU?
@dsd Nije rekao da Pehlps nema predobro tijelo, samo je rekao da jedan debeli sa dobro napunjenim novcanikom ima veci efekat. A to za bazen, na zalost sam ogranicen na kardio. Zato nek mi ne dolazi cura pred oci koja ne moze pretrcat makar 5 kilometara bez pauze. Pozdrav.
Halo ba momcovi recite ba covjek ima predobro tijelo, kakvi bilderi kakva sranja. Nego dizite se sa stolica i pravac na Bazen a ne svoje tijelo unistavat.
@Lea imam ja tijelo, skoro kao on, ali ne *ebe to, ni lijep ni misići, nego uporan :)
a ti i dalje pricaj svima kakvo tijelo Majkl ima...
@Lea I kad bi imao tijelo kao on, nemam marke u dzepu. Dobro znamo na sta se cure vise lijepe.
Ajde sto ste zabranili komentarisanje p.i.c.k.i na dnu kix-a nego ste upravo stavili vijest sa naslovom \"Irina Shayk ili Izabel Goulart? Koja vam se više sviđa?\" Kako cu odgovorit koja mi se vise svidja kad se ne moze komentarisat...
kakvo tijelo ima, Michael...ugledajte se muskarci
Dajemo Fazliju i ostalih pet hadalja za Phelpsa.