Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katie Ledekcy je jos prije olimpijskih igara objavila da je promijenila spol, pa ovo uopste nije fer.
Slažem se, izrazito nefer. To se treba urediti pravilima, jarane ako si rođen kao muško, ima da se u sportu natječeš u toj kategoriji, bez obzira na kasnije "intervencije". Da sam na mjestu ostalih plivačica, bojkotvao bih takmičenja dok se to ne primijeni.
Stvarno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nije transko?
Prvo naglasiti da li je neko musko ili zensko kad se takmici u zenskoj kunkurenciji, a onda pricati dalje. Ovo po slikama ocito da je musko.
Dop
Ovo je frajer
Gdje neće razvijenija od Arnolda
Čuj skinula rekord za 10 sekundi i to u sportu gdje se uspjeh vrednuje u nekoliko stotinki u poretku. Da nisu oni nešto sa štopericom za*ebali?
Na 1500m.
I pala na doping testu. Imala je u sebi neviđenu kolicinu amfetamina 😂😂😂😂
Garant plivala nizvodno🤣
Ova ce biti mala maca za nasu Lanu za koju godinu.
Cuj 10 s pa na cemu je bila
Obavezno ozdola kontrlirat ... da nije transformirana (ili kako ono ?).