Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li igdje naseg strijelca Fazlije? Zalosna mu majka
Sad ce Ameri da kazu da je dopingovana, zlostavljana itd.
Vidi se na njoj da je k\'o robot,nema one sreće u duši i očima,zlostavljana od malih nogu
kina nije medalje osvojila u plivanju i padne berlinski zid pa cijeli doping tim istocne njemacke ode u kinu. prvo naredno svjetsko prvenstvo kina osvoji jedno 6 zlatnih medalja....mislim, rokaju se svi odreda ali da mala poboljsa svoj rezultat 7 sekundi u jednoj godini....bas onako zestoko.
Djevojcici je tek 16, kako vas nije stid komentarisati kako biste joj stavili i sta joj je procurilo ili ne??? Fuj, smr.adovi gad.ni, odvratno!!!!
Zanimljivo je i to da si ti totalno nepismen a ipak te neko naučio kako upaliti računar i liječiti svoje boljke i boljkice preko tastature ;)
MUTANT.....
Interesantno je da must.limNi neznaju plivati poseno Muslim zene
Djevojka je uspjela zahvaljujuci cistom radu nicemu vise. Njoj svaka cast, a smrdljivi Ameri neka se drze svojih olimpijaca te zabranjuju da se nad njima vrsi doping kontrola. Maloj svaka cast, uzima zlata na OI sa 16 godina, dok smo nas vecina umirali od brige sta ce biti u skoli i sl u tim godinama...
pomete konkurenciju komunisticki rezim :O
NE MOZES SE PISE RAZDVOJENO!!!
Kineski stroj za medalje, nemože više ni ujednom sportu proći bez njih. postali su naporni
ma meni je od svega najčudnije to da mala danas,uzme zlato,skine olimp.rekord,potuče ostale,na kraju ne pokaže ni trunku emocije. s druge strane Pheels uzme 19.medalju i slavi je kao da ih je tek počeo osvajati.
još joj ni pičić nije procurio
De vi provjerite da ovo nije muško!
Rane je sa radioaktivnom rizom.
Nevina je dok se ne dokaze suprotno. PS. Metno bih joj ga ko novcanik u dzep.