Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitke nasoj ljepotici
Na čemu čestitka?
@Neum150 hahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne mogu da vjerujem da nesto niste zadovoljni bla bla, eto vi ste najbolji. 1. Razmislite kolika smo mi drzava nasprem vecine ovdje drugih 2. Razmislite u kakvim uslovima je Amina, ili bilo koji drugi sportista trenirao 3. Budite zadovoljni sto jedna Amina, jedan Tuka, jedan Mirza, Jusuf, Dzeko (nabrajam samo one poznatije zvijezde) nastupaju opste za nasu drzavu, jer se dobro zna KAKVI SMO MI TO!
bas tako levati misle samo se treba prijaviti i medalje same padaju
Nije ni Srbija mnogo veca pa imaju 100 medalja na olimpijadama
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
DAMIR DZuMHUR PRED MILIJARDU GLEDALACA PREKO MALIH EKRANA KAZE DA U BOSNI I HERCEGOVINI SU VECINA MUSLIMANI ALI DA ON DAMIR DZUMHUR NIJE MUSLIMAN!!! MISLIM DA JE SVAKI KOMANTAR SUVUSAN SAMO JAVNOST TREBA ZNATI DA SE ON STIDI STO MU JE OTAC NERFID MUSLIMAN A PONOSI SE TIM STO MU JE MAJKA ZANETA NIKOLIC JEVREJKA I OCIGLEDNO ZELI ISTACI DA JE I ON JEVREJ A STIDI SE STO JE MUSLIMAN.. JEL TREBA OVAKAV JAD DA NAS PREDSTAVLJA NA OI?? DAMIR DZUMHUR == JEVREJ
Dali je ova mala Fitliljeva kcerka?
Kakav šećer...:)
Sve ovo propaliteti ko i dzumhur!
ko i ti
Nama bi bilo najbolje da neidemo tamo,te pare sto su potrosili podjeliti penzionerima i socijalno ugrozenim kategorijama.
@acti Za politicare se slazem ,ali o kakvim rezultatima ti pricas ??Samo nas brukaju,jedini izuzetak je Tuka koji se jadan sam pripremao bez pomoci politike i olimpijskog komiteta.Tek kad je napravio rezultate na svjetskom nivou one guzonje mu nesto pomogle.
@acti Nisam pretrcao 100 metara u svom zivotu,ti si pametan ja sam glup.Svi nasi sportisti su vrhunski,i mi smo top nacija u atletici.Zato nam ovako dobro ide u svemu jer smo "objektivni"pout tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisam znao da je Sejo odgojio ovako lijepu kcerku, i evo sve vise, i vrhunskog sportistu. Cestitke Seadu, i naravno, Amini.
Svejedno, vazno je ucestovati. Djevojka je prelijepa moze da se bavi cime hoce. Sto se mene tice ja bih vise volio Aminu nego tu koja osvoji prvo mjesto.
momci, da vas razočaram...amina je u vezi sa bratom emira spahića...ako joj budete lajali ima da vas spaha nokautira...
fakat je lijepa.... ne odustaj ljepoto, doci ce rezultati...
Pliva li ona vise disciplina?
bolli te briga, najljepsa si :D
Amina se voli i kad gubi i kad vodi
Amina samo da nisam ozenjen :)
za koga ce sad onaj irac navijati?! :D
Za Hamzinog bika
Bošnje su samo za hrkljuš, a ni za to!Svaka čast devojci!Morao sam 3 puta da pregledam snimak kako bih uhvatio u kojoj je stazi. 4.mesto je za svaku pohvalu!