Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobijamo srbiju tri razlike
dobijamo srbiju tri razlike
komentar
komentar
Ljudi, evo i ja sam malo citao taj b92. Mogu vam reci, prema onom sto vidimm, da ljudi raspravljaju o tekmi hladne glave i vecina postova je iskljucivo o fudbalu, taktikama, postavi itd. Znaci nema puno psovki, vrijedjanja i sta ja znam. Mislim da bi i nama bilo pametno da se malo koncentrisemo na utakmicu jer tako usijanih glava mozemo izgubit. Jebes to kad mi njih prebijemo ispred stadiona ako unutar njega izgubimo veoma vazne poene. Doduse sinulo mi je da na toj stranici mozda i nije dozvoljeno psovanje itd, i da je to mozda i uklonjeno ako je i postojalo. :)) Naprijed Bosna i Hercegovina!
JAO BIJEDE i EKIPE! hahahahahahahah
Ma nasi momci samo trebaju nastaviti sa dobrom igrom ko protiv Spanije onda smo sigurno pobjedili. A nasi navijaci moraju da naprave pravu atmosferu moraju se derati vriskati da se cuje izvan stadiona a ne samo unutar stadiona ali bez ikakvih nacionalistickih pjesama i sta ja znam nego samo o Bosni. I jos zelim puno srece nasim momcima i ako bogda idemo do pobjede. I zelim sve najbolje nasim navijacima i neka se ori stadion!
Upravo sam čitao njihove komentare na B92.Izjave tipa ako nemogu pobijediti BIH onda da je bolje i da ne idu na SP.Zato ih treba razvaliti, a siguran sam da naši momci to mogu!
bitno je prekinuti crnu seriju na kosevu ostalo je jasno
Jesi siguran to za Milosevica? za Kezmana sam cuo...
Citam sada na b92.net ove komplexase sa Romanije!Ako oni dreknu ''Srbija'' a nas 35.000. cuti,i treba nas zgaziti! Nema Kezmana i Milosevica i to je dobro!
bit ce dobra utakmica nadam se :)