Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi su sretni sto idu na olimpijadu... Vidi im se na facama... :-S
kolektivna depresija..
Gdje ste "negativci" scha ima ?? :-)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Orandžada.
Nego ljudi moji vis a vis ovog ko će nositi zastavu, sve su to igre medija koji dobrim dijelom situaciju u BIH nastoje učiniti nepodnošljivom, izazivajući međunacionalnu netrpeljivost! Mediji su šuga!!! Od koje treba bježati glavom bez obzira..
Ma i bez medija dobro smo mi debilali u kućnoj i okokućnoj nacionalističkoj radinosti. Ne podcjenjuj nas. Ovako bar mediji zarađuju na nama debilima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jeste sigurni da su ovo sportisti za Olimpijadu na slikama,meni više izgledaju ko rudari kad izađu iz teće smjene iz jame. Vidi ovog na slici br.3 čime se on bavi bgt Šah je njegov plafon
KATASTROFA !!! Ovaj mali ODPRDAK sto je nosao majicu sa Seseljom i Karadjicem predstavlja BOSNIAE na olimpijadi?????????????? Stvarno, mogu preko svega preci, al ovo je DNO DNA !!! Pa barem da je neki dobar sportista, a ono ODRON nad odronima !!!
Ide li FAZLIJA u Rio 2016 ! (Do tada će vjerovatno biti potpuno slijep)
Sta ce to biti pa nema kukanja sto nema Bosnjaka u timu :) Ipak ima nade za ovaj narod u BiH.
http://www.youtube.com/watch?v=EH8vEtfP_ww HE HE
++KLADITE SE I NIKAKO NE MOŽETE U PLUS? EVO NEKOLIKO SAVJETA OD MENE. Igram nogometne utakmice i to singlove (to mi je glavna igra na temelju koje vodim stranicu). Svi moji suradnici imaju moju potpunu pažnju i moja odgovornost prema njima je ta da svakodnevno pratim javne stranice, zatvorene i privatne forume, razne alate i stranice koje pomažu pri klađenju te izabirem najsigurniju utakmicu koju taj dan nađem. Nema dojava ali ima jakih informacija do kojih ne može svatko. I sam osobno sam veliki nogometni stručnjak pa znam odabrati i gledati ono najbitnije što se nogometa tiče. Neke stranice koje pratim moram plaćati jer se ne može svugdje imati besplatan pristup utakmicama. Prolaznost i zarada su na visokoj razini što vam objašnjava tekst i statistika na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
Isti onaj Mladen Plakalović koji podržava ratne zločince, onaj koji nosi majicu sa likom Radovana Karadžića? Niko više ne priča o tom incidentu od prije par godina?!
MISLIS NA OVOG? http://www.e-novine.com/thumbnail.php?file=photo/region/BiH/licnosti/nemanja_kosarac_mladen_plakalovic/Nemanja_i_Mladen_01_u_515772860.jpg&size=article_large&scale_by=width
Pa moj mladene ,ko da ideš na strijeljanje ,a ne na olimpijadu....a tanja mi je slatkica prava :))
Jesu li zadužili majice sa Dabićevim i Smradićevim likom?
Zana je lijepa djevojka. Onaj momak je pravo sladak. Siptar je za njega manken.
jesu li ovo od komunalnog dobili uniformu? :)
Aha ali moraju da vrate po završetku olimpijade
kad stignete u soči dobro otvorite oči tamo za tren peder skokne da te u dupe rokne
Sretno!
Sto ih ima masala
BiH skupa sa HR, SRB, CG i MK nema ni 1/4 atleticara, koliko Slovenija salje! 9 po velicini ove godine na olimpijadi!!!