Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna je stvar lijepo sportom isklesano tijelo, k'o u gipsu izvajano, a druga je stvar biti nasteroidisana nakaza...
gledaj misica od pravljenja pite svaka cast ovim zenama
O ukusima ne raspravljam. Učinak steroida. Većina od vas je ovdje premlada, prije rata su se na brani okupljali opaki momci, istetovirani nabildani i sjećam se jednog koji je imao istetoviranu munaru na grudima. Sa godinama su misici odradili svoje, a munara se iskrivila i više je nije nikad ispravio. A ova takmičenja organizuje industrija steroida.
Kako su fuj ove nabildane zene -.-
Uopste mi ovakva tijela nisu privlacna, ne znam sto :S pogotovo zene, nekako se izgube u tim miscima i zgube i ljepotu i zenstvenost... Bolje umjereno. ali razumijem citav zivot se bave tim i svidja im se i postujem :)
freak show...nista cudno za venice beach...
razumijem da to muški vole, akli brate ribe svu ženstvenost izgube kad se nabildaju. bolje i da ljulja nego ovakve spodobe.........
Skup i nezahvalan spor toliko godina vjezbas da postignes nesto ,novca potosis za suplemente i litre znoja prolijes i onda dođe ti neki retard i kaze "gore roki dole smoki" glupi zaostali balkanci (čast izuzecima koji znaju nešto o ovom sportu)
I nek mjesec dana ne vjezba ispuse ko balon.
ekstra, samo da se ne mazu ovim motornim uljem
a šta misliš kako bi se sjali ko pasija damu
Svaka čast ljudima, a vi što ste iskompleksirani pa furate to gore roki dole smoki jebi ga ne moze svako biti zgodan :)
gore roki,dole smoki
@ mirko.grbovic Hej grobar, haj' ga malo obali onako kako samo vi četnici to znate!
gore roki dole smoki (u slucaju "muskih misica")
a kako je kod žena, jel i kod njih bude dole smoki? :D
@mirko ... nije mi bas drago sto ti se mama hvalila ali eto njoj nije smetao ... moj komentar se odnosio na one koji koriste preparate svakojake da bi se jednostavno naduvali i dosli do ovog stanja ... svaka cast momcima koji prirodno razvijaju svoju misicnu masu bez ikakvih hemikalija
fuj
Jesi to ljubomoran što izgledaš k'o balvan ?! :)
nisam