Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
paintball odlicna stvar, mada niko od ovih vlasnika terena da se potrudi da napravi nesto malo bolje, vec samo osnovne stvari ali uglavnom preporuka svima koji nikad nis ubili, nece se pokajati
Paintball je za one kojima nije mrsko odvojitu gu**cu od fotelje i interneta. On je za one koji nisu opterećeni ratom i životom u prošlosti. On je za one koji žele da upoznaju nove ljude i steknu nova iskustva. Bavim se paintball-om već 4 godine. Ne smatram se guzonjinom kćerkom (moj tata je demobilisani borac), nisam željna rata (preživjela sam 4 godine rata na Dobrinji), nisam vehabija, niti sam tinejdžer... :) Budite namazani svim bojama... igrajte paintball... kanite se kompjutera. :)
Igrao sam kod ovih momaka i sve je ok. Igrao sam i u Hrvatskoj, Cijene u Hrvatskoj su duplo, jos nema pola stitnika koje su ovi momci obezbijedili. A nama su došli i na lokaciju koju smo odabrali. Super ugodjaj, cijena korektna, a ovo ko kaze da je to rat nije (bošnjo primitivni sve on zna-garant papak neki), a koliko ih ide na skijanje, da bi skijao jedan dan treba ti 60 maraka minimum ko fukara da skijas. Znaci nije sve u parama. Momci bravo svaka cast. Podrzavam Vas. Vidim imate ovdje i nekih suparnika lokalni koliko skontah iz komentara. Umjesto da ujedaju bolje nek se potrude da budu bolji. Pozz :)
visit us :)
Paintball je odlican sport protiv stresa :)
Paintball nije rat, nego sport. Uzivajte ljudi druzite se.. Nadam se da ce ovaj klub prerasti u nesto gdje se moze fino odigrati, napraviti druzenje sa dobrom opremom itd. Na dobrom su putu jer sam igrao jednom kod njih i svidjelo mi se. Pozdrav svim paintball igračima !
Momci svaka čast. Samo tako nastavite, neosvrčite se na komentare ljubomornih parmaka koji ništa u svom životu nisu postigli.
Želite da zaradite novac, ali ne želite ići na razgovore? Želite slobodu, ali Vam je potreban stabilan prihod? Želite ostati kući, a da Vam ne izostane zarada? Onda Vam je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možete zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imate više vremena, onda i više. Šta Vam je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo je već do Vas i Vašeg rada. Nije MLM. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu:[email protected]
Kolka je cijena ovog? kako ide po satu ili? mozel mi ko reci?
ovo je sport za guzonjine sinove i kćeri, ko jos ima danas da plati cvaju za termin??????
AIRSOFT !! Paintball je za ....
odnosno intersoft pardon
malo ofirna reklama al haj. vlasnik portala sarajevo-x.com je inolab isto kao i ekupon.ba. a posto se vec vidjala ponuda na ekupon od iste ove kompanije jasno je da je reklama i preko saxa nastavak razgovora. sve u svemu paintball je extra i pustite ta sranja o ratovima. manite se tog kompjutera vise izadjite s rajom zabavite se. kako ste odrasli?
https://www.facebook.com/pages/Parada-film-2012-online-gledanje/305657539481166
hahahahahahaah aaaaaaaahahahahahahaahhaa hahahahahaha oni vodeci centar neki u REGIJI hahahahahahah a tek pokretaci paintaball lige ELITNE hahahahahahahahahahha samo cu reci BRAVO klapKlapklapKlapklapKlap BRAVO