Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavist ce opet rec sreca,al junake prati sreca
Dominacija. Ekipa koja kaze da ovo 'nije bitno' je u euforiji zbog zenskog juniorskog plivanja. Da vi maznete ovo, 100k ljudi bi bilo na ulicama sarajeva. Ali da vam kazem nesto- nakon finala sp u nogometu, igrali smo vaterpolo polufinale ip tak nesto sa srbima. Izgubili smo, a ja sam se smijao- toliko je sve ostalo malo i beznacajno nakon finala sp da je to neopisivo. To se mora dozivit.
hajahaha eto mi smo se našli komentirati nešto u vaterpolu kao sportu! ajde da smo mi ovakvo dominantni barem u jednom sportu pa bio to i vaterpolo realno slavili bi ih kao heroje i cijela država bi ih pratila! ali pošto mi nemamo ni bazene a kamoli reprezentaciju, ništa od ovoga! bravo hrvatska
Kakva bitka ! Svaka čast Hrvati !
Varerpolo SP na kojem učestvuju svi koji su nekad čuli za ovaj sport.
Nisam znao da je vaterpolo sport ..