Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valja sad ping yangu na oči... Trebali ste ih barem uslikati sa zlatom oko vrata...
Sad slijede okršaji sa Jamajkom i Libijom u diviziji iznad.
Treba stvarno biti glup pa tako nesto izvaliti!
Je li Dodik došao pozdravit braću iz Sj. Koreje...??? Pitam za sebe a ne za druga...
Bice gusto protiv uvijek neugodnih konobara iz Luksemburga, a i ovi iz Juzne Afrike ce biti zeznuti kad nauce klizati, mada se i sa Turkmenistanom nikad ne zna.
Zasto nisu prikazane tribine? 6 roditelja bilo Zasto niko nije promovisao da uopste igraju finale? Skenderija bez direktora? Menegment skenderije katastorofa!!!!!!!! Momci prvi momci svjetski igraju niko plakata nije zaljepio! Imal neko da odgovara za SKENDERIJU!!!!!!!!! Halooooo trojka mamu vam pozdravljam!!!!! NASA STRANKA DOBILA SKENDERIJU ZA MIZERNU RUKU HALOOOOOOO
Pa tribine su bile pune ja mislim nakon jako dugo vremena u Skenderiji!
Sta je ovo sad?
Kirgistan, Luksemburg, Meksiko, Južna Afrika, Tajland i Turkmenistan. Sve zimske zemlje.
Hahahaha vide led samo u viskiju
I opet imaju 100 puta bolje uslove od nase "zimske" zemlje
Ma svaka čast momcima