Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fantasticno finale! Carter ga ne moze smisliti, jer je Ronnie toliko uspjesan, a ovaj se porodi i opet ne moze da osvoji triple crown turnir . Smor mu nije cak ni cestitao. Kako je samo Roniie polako pojacavao pritisak, dok se Alijeva igra nije raspala. Bravo, bravo, bravo!
Čovjek zbg kojeg se iole pogleda koja partija snookera na ovim prostorima.
Mašina. Za one koji govore da fizička forma nije bitna u snookeru, Ronnie je pokazao koliko zapravo jeste. Čovjek već godinama redovno trči maraton da bi ostao u formi za snooker. Kad satima hodaš oko stola, saginješ se za udarce, leđa i noge bukvalno otkazuju. John Higgins je izgubio tri finala za redom upravo zbog toga što je bio premoren. U prvim sesijama rasturao protivnike, onda klonuo fizički u završnici.
Oni koji to govore, nemaju pojma o snookeru i vjerovatno ga zovu bilijar :D
Civjek popularniji od sporta kojim se bavi.
Maestro!
Sad ovo objavljujete, a zavrsili sinoc oko pola 11, ocekivao sam sinoc clanak, usput i Carter je zaradio 150k funti, a Roni se nemora brinuti jesu li djeca njegova, isti i sin i kcerka.
Da je Messi prn'o, objavili bi netom nakon sto bi saznali da je prn'o.
Na proslom mastersu koji je osvojio snimili su ga na stanici čeka bus indijac neki ko beskucnik prisao mu prepoznao ga drago mu slika se sa njim ovaj ko spricer
To je bilo poslije UK Championshipa
Legenda
Ovo me zanima ko lanjski snijeg…
Onda si na pogresnom mjestu...