Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VOLIM PROCITAT JEDNU RECENICU IVICE OSIMA NEGO 4 GODINE ONE GLAVONJE SLUSAT
Pedja sprcim ti kevu za ona 3 prsta na stadionu rahmetli Haseta
Nadam se da ce na ovom sastanku biti rijeci o nelegalnom (nepostenom) prenosenju utakmica FKsarajeva svako kolo na Areni ko da su barselona.
Pedja pravi mangup bio i osto!
JEL ONO NAŠ PEČAT KOD MIJATOVIĆA U PADZETU?
Dva velika Partizanovca .
svaka cast Ivici i Pedji...nikad necu zaboraviti onaj gol protiv Juventusa u finalu lige sampina...kakva igracina !!!
PA ima li ovdje igdje Muslima majko draga, (no offense), ali zar i ovi iz telecoma nisu mogli naći kojeg našeg ili barem RVI uposliti a ne ove nekakve ublehaše i podrumaše! ZA šta smo se mi borili, šta smo mi branili, mes\'čini što dušman nije uspio agresijom i u ratu evo postiže u miru! SUNCE VAM ONO SDA-ovsko IZDAJNIČKO SVIMA KOJI STE U TELECOM-u! @Zeko Odjavi ih brate, ne plaćaj bagri neradničkoj ni pfeninga!
TIP DANA, detaljna analiza.... 4fudbal .com
Možda nebi bilo loše da ste nam prenijeli i koju fotografiju i informaciju sa samih igara. Recite mi da sam idiot, ali nekako bih radije gledao tu djecu i čitao o njima, nego o Mamićima i Mijatovićima. Usput, baš se osjećam sretnim i zadovoljnim što me BH-telecom pljačka i danas, kao što me pljačkao predhodnih 15 godina, kako bi mogao platiti Predraga Peđu Mijatovića.
vidi ovoj frizure, što se neko nafuro hahaha