Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam licno Edina i svaka cast momku ... Znam koliko se zalaze za sport a onako kao osoba je prva liga .... Fin kulturan odgovoran posten ... Sve najbolje drug zeli raja sa Bistrika...
Kako samo loše dizajniraju ove plakete, priznanja i diplome. Puhalu čestitam i želim sve najbolje u daljem radu!
Ono kad nam sportisti koji su najbolji ambasadori drzave moraju prosit od foteljasa da bi otisli na takmicenje.. Nekad se desi ovako da uspiju isprosit.. Kadetska reprezentacija nam je prvak Evrope, a na jedvite jade su skupili da bi uopste mogli nastupit. STIDITE SE I SRAMITE DZUBRAD NEODDGOJENA, POLITICARSKA!
glaj efendije seljacica malog nadobudnog
Ovaj dečko napreduje. Da je ostao u ljiljanima ili kod peljte sad bi bio na baušteli :)))