Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jesi li zelio ili si zeljela? :)
Time \"kojekakva\" sam zelio reci i skrenuti paznju Sarajevskim vlastima kako klubovi iz 20 puta manjih mjesta ili gradova imaju uspjeha i podrzani su od strane sredine iz koje dolaze. Nisam zeljela omalovazavati niti Modricu niti Capljinu . Ima jako talentovanih igracica u Sarajevu samo je problem druge vrste kao sto rekoh. Utakmicu jednu da organizujete treba vam oko 2000KM da platite suce,da platite savezu da platite dvorenu itd...nije morala vlast izlaziti u susret tako sto ce dati direktno novac,mogli su dati jednu dvoranu ili salu na koristenje jedinom premijerligasu u Sarajevu !!! OVO JE SRAMOTA ZA MINISTARSTVO SPORTA KANTONA SARAJEVO I ZA OPCINU IZ KOJE KLUB DOLAZI !!!! SRAMOTA I KATASTROFA !
E zato sto umisljeno smatrate da ne treba biti dobra \"kojekakva\" modrica, capljina i bilo ko drugi nego iskljucivo sarajevski klubovi, kao da u mjestima sa 10000 stanovnika ti ljudi ne treniraju nego eto tako su pukim slucajem bolji od \"sarajevskih\" klubova zato i nema para i uspjeha odbojke u Sarajevu.
Tuzno je da grad Sarajevo nema sluha za odbojku i za jedinog premijer ligasa iz Sarajeva ! Igracice ni ne primaju platu ali to i nije ono sto zele vec treba oko 2000KM da bi se odigrala tekma jedna kod kuce a novca nema....iz budžeta placaju Sarajevu i Zelji svake godine oko pola miliona maraka a ovi uvijek kukaju da nemaju novca,kako ? Zasto grad nije mogao odvojiti 20 000 KM pa da ima i svog predstavnika u najjacoj ligi drzave ? Da ne vladaju ligom kojekakve Modrice i čapljine,zasto ? Zasto mjesta sa po 10 ooo stanovnika mogu finansirati svoje klubove a Sarajevo ne moze jedan jedini klub ? Nije sport samo fudbal i kosarka,nije i nikad nece biti samo to sportovi !!!!!!!