Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bronza i nije zadovoljna, eto primjera kakav sportista treba biti.
Osvojila bronzu i place. Da je Tuka osvojio bronzu doceklo bi ga 100.000 Bosnjaka i 3 godine bi pricali o "cudu bosanskom". Naravno alah bi bio isto zasluzan.
Mogla je bolje. Nije imala srece. Sinoc je bila sva uplakana. Na treninzima je skakala preko 7.20. Bice bolje. Prava cura.
Pratio sam sinoc, i sve cestitke, nema slikanja poziranja, nego samo trening pratim je vec dugo. Ali je pomalo bezveze kad se takmicis sa amerikancima, skoro deset centi je vise skocila amerikanka, pa mislim majku mu hajd da je Ruskinja, Madjarica,Kineskinja bilo ko drugi ali bas da su amerikanci toliko nadmocni, prosto nevjerovatno. Naravno opet svaka cast Ivani!!
ZABOLI ME KU,,C ZA NJU I smrdiju
Ovaj njen skok je najbolji evropski skok u zadnjih 10 god i svaka joj cast. A takodjer i ovoj Tijani sto je uzela srebro a jos uvijek ide u srednju skolu. I nisu rezultati njih i Hrvata slucajnost,ulaze se u sport i djeca im se bave sportom. I nisu fizicki sposobniji od Bih djece(nema vecih grmalja od Hercegovaca) samo se bave sportom dok kod nas cak i oni koji idu po teretanama to rade da bi se kasnije slikali za fejsbuk. Nema niti sportske kulture niti uslova. I nece se skoro promijeniti to.
za one koi zele da vide Ivanu malo vise - uzivajte evo link https://www.youtube.com/watch?v=l4rE9QiGOVU
opa brale, upravo jos jednu medaliju smo dobili :)
Svaka cast djevojko na medalji!
http://www.njuz.net/hrvatska-moli-grcku-da-ponovo-organizuje-dodelu-medalja-kako-bi-skinuli-prokletstvo/
zaboli me hojto
Moze li na slijedecim igrama Amina skakat kad joj plivanje ne ide, a Ceprkalo trcat umjesto Tuke?
Svaka cast za Ivanu. A na sledecim OI ce biti vise medalja s' obzirom da ce talenat iz RS imati bolje uslove i vecu motivaciju.
Žene iz ex YU najseksipilnije na svijetu i tačka... Po ljepoti Ivana = ZLATNA MEDALJA!!!
ako je tebi ovo lijepo mogu mislit kakav si gurbet
@BPBosnaBosnjaciimaNP Razlika između tebe i mene je kao između Amerikanke i Ivane ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cestitke Ivani, trud se ipak isplati!
Svaka čast!