"Sarajevo champions challenge 2011"
0
Odigrano drugo kolo vaterpolo turnira
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim se uvede sjedeci vaterpolo, osnivamo reprezentaciju.
Sta je turnir bez VK Partizana ? :D volimo te partizaneeee ! :D
Sa zaljenjem obavestavamo da reprezentacija Bosne nije u mogucnosti da nastavi turnir, jer su se njeni igraci podavili na zagrejavanju pred prvi mec.
imali izgleda kace poceti da postoji nasa reprezentacija? hvala! pozdrav
VK Mladost šampion :)) Sarajevo, Sarajevo šeher Bosno volim te
O kakvom Sa pricas, o onome kako ste postali klasicna kasaba ispresjecana mahalama, prljavstinom i nekulturom.Jer \"otis\'o je svak ko valja\", a dosli su vam divlji.Sta je SA bez 220.000 Srba i Hrvata ? Sta je SA bez svih onih bitnijih faca koje su otisle i napustile ga zauvijek? Jedan najobicniji getho u kome su smjestene endemske vrste homosapiensa sa izrazenom destruktivnim porivom, sa furkama koje nikada nisu cinile \"urbani duh\" Sarajeva, i malobrojne pravim sarajlijama nespremnim da se izboree sa prostaklukom i seljaklukom komjim je kontaminiran grad. Otidji do Novog Sada, pa da vidis koliko je taj grad nadmasio Sarajevo, o Beogradu da ne pricamo jer to nikada i nije bilo isti rang, Zagrebu, Ljubljani...rang ste N.Pazara i Pristine i to je surova realnost stradanja jednog grada i svega onoga dobrog sto ga je cinili bitno drugacijim od ostalih.To je taj mulj, dno dna ! Za sjetom i tugom pisem, a ne ironijom i sarkazmom.
Dao bi ti oba razreda škole koju imaš za jednu ulicu u Sarajevu. Ali q.rac he he Uživaj u svojoj v u k o j e b i n i na 49 % brđanine he he
VK PARTIZAN - SAMPION EVROPE !!!
Uh, ja se prepadoh da su ovi sa 24 posto igrali, rekoh sigurno se sve podavilo, sve je to učilo plivati na bosanskom moru na Modracu i u Ostrošcu! Dobro je, odahnuh!
I zbog ovog neradi bazen :((