Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu ovi arapi stvarno ludi. Pa da li bi mi njima dali koju markicu kada bi bili bogati kao sto su oni?! I ovako im psujemo sve po spisku i kada nam daju lovu. Dobro su stari rekli, hrani sirotu na svoju sramotu.
...bože prosvijetli pamet ovom "našem narodu"... i oni s katrom potpisali suradnju.. pa katar je poznat po "odbojci" isto ja kao igrač "kriketa"...
Nama trebaju pare a njima iskustvo.
a ko to ima iskustvo od ove dvije "sile"?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Saradnja u smislu ako ima neki talentovan odbojkas vi ce te nam ga dati da nastupa pod nasom zastavom a mi ce mo vama novac.Inace tako Katar radi kad je u pitanju saradnja sa drugim sportskim savezima.Slican sporazum imaju sa kenijskim atletskim savezom oni njima pare ovi njima atleticare.
bitne su pare ako daju a sad jesu li velesila ili ne to je manje bitno
dvije odvojkase velesile :))))))
Slijedeci su na redu Skijaski savezi BiH i Qatara.
Ovdje je ogromni interes Katara, naravno ogromni. Nama tak tak ... :D
jebite mi sve sto je ovaj sa maramicom uopce znao da se radi o odbojci :)
sadaka party učinak odlaska naše delegacije je postignut, a vidljiv je u sljedećem citatu iz teksta 'Odbojkaški savez Katara na vlastitu inicijativu odlučio je da donira finansijska sredstva kojima će podržati nastup seniorskih odbojkaških reprezentacija Bosne i Hercegovine u 2014. godini u prvoj i drugoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za seniore i seniorke.' smiješno je ovo na vlastitu inicijativu, mogu misliti koliko su se ovi naši žalili da nemaju para.