Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klap klap USA to je maximum, odbokaski savez i olimpijada kao i slicne gluposti. UN stolica - nikad
cool. uskoro će i Vojvodina :)
@ZivheceOvajNarod pa i to bi bilo cool, ali je nerealno :). ovo je nešto drugo. vi ste otjerali ljude s ognjišta, naselili svoje i to proglasili vekovnom srpskom zemljom (što god otmete, to je onda kofol vekovno srpsko), a Šipići su se voljeli, mazili, guzili i prenapučili Kosovo i to je sad njihovo. bez naroda nema Republjik. e u tome je razljik.
Smrdija i genocidna na aparatima :):)
@ZivjeceOvajNarod nije fino da svoju kevu i seku zoves kozamam hahah hhah hahh ahhah hahah
jebe nam se. neka budu primljeni na sva ta sportska sranja. UN nece videti nikada. ne znam da li se razumes u visoku politiku s obzirom da si iz rezervata ali da te obavestim da kosovo moze u UN(to jest da je priznato kao drzava) samo ako srbija kaze DA. hahahha crkni od muke
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Sretno...KOSOVO....
Dopuni rečenicu: Pickousti i Toma Grobar na a......