Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi su to ugledni debili, sada dokazuju da su ruski sportisti dopingovani od 2011 god. Da li je taj normalan ko mu vjeruje, a posebno sto je profesor ugledni kanadjanin.
Od Rusa nista drugo ni ocekivati.
90% KMETOVA KORISTI DOPING OD RUSA NOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PLACEEEEEEEE
Ha ha ali bez dokaza ALI NARAVNO NJIMA NE TREBAJU DOKAZI E EBEM TI SPORT
@PuroMirivatra Pa ja bar gledam sve medije u svjetu mani se gluposti bolan SVI GOVORE KAO I OVAJ ZNAMO DA SU DOPINGOVANI ALI NE ZNAMO CIM kao i slucaj Ruske teniserke nasli joj neku supstancu u krvi protiv bolova i suspezija 2 godine a tu istu supstancu nasli kod Amerikanke njoj nista MANI SE SINE GLUPOSTI
@pelevratimifriz KMETU PLACI
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
rusi su inače prevarantska govna, tako da nije čudo.
dobro kad ti tako kažeš.
al im smjestise momacki
Dodik predlozio referendum kojim ce se srbi izjasniti da su protiv ovih dokaza