Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRESJEDNIK ZVIJEZDE JE U DOGOVORIO S JOVIĆEM ODLAZAK U SARAJEVO .JOVIĆ MU DUGUJE IZVUKAO GA IZ MOSTARA KAD JE GOTOV ZRINJSKI BIO NA PRAGU ISPADANJA IZ LIGE .KO NIJE UPUĆEN ŠTO SE TIČE PRESJEDNIKA ZVIJEZDE -PEŠTALIĆ-NIJE TOLIKO NAIVAN I BEZ LOVE I PODRŠKE GRADAČKE RAJE
daleko su oni odgiganta
Tako to rade giganti poput FK Sarajeva... Dodju i uzmu trenera manjim premierligasima, a ovi nek se kasnije snalaze. Jos i najboljeg igraca da im uzemmo i to je to. Sve najbolje Zvijezdi u ovoj sezoni !
amar osim na K.U.R.A.C ga nosim
Bolji od Jovića!
dobro je kada je otisao plisek,,u crno nas je zaveoo