Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno kralju :)
Sad kad ga Rusi izruče Smrdiji. Ipak je izdao sveti cilj.
Bravo Miske . Svašta si izdržao. Mobing neviđeni i ma šta da sada kažeš za tog kretena Hađija nema niko ništa da ti prigovori. Da je kreten to jeste i više od toga. Satisfakciju možeš imati već time da mu potopiš njegovu Rumuniju i na kraju kažeš da je to za tvoju Bosnu, a motiv više i dodatni adrenalin je došao od kretena Hađija
TOOOOOOOOOOOOOOO MISKE KRALJU!!! DOBOJ JE UZ TEBE!!!
BRAVO MISKE, A SAD ZABIJ ONOJ GNJIDI HADŽIJU 3 KOMADA :))) AL NEMOJ BRATE DA ZABORAVIŠ I KOJU ASISTENCIJU DIJAMANTU
Z Moskvi mu odmah odstetu stavili 9 milki evrica. Znaju ljudi ko vrijedi koliko ;) Kad su Turci znali sta je nogomet.
http://www.transfermarkt.de/de/perfekt-misimovic-wechselt-zu-dinamo-moskau-/news/anzeigen_57244.html
Sezona nije jos pocela. A prosle sezone je stanje bilo sljedece: Zenit, CSKA, Rubin, Spartak, Lokomotiv. Mislim da sa bosnjama spartak i lokomotiv ne zaostaje mnogo trenutno tako da ce biti gusto.
moze li neko reci(ili poslati link) kako inace dinamo stoji u ruskoj ligi?kakve su im sanse i to...mislim da su zenit,rubin i cska nedodirljivi?pa onda lokomotiv i dinamo ?
bit ce on nama opet sampion dok trepnes, a moron hagi kad ga galata napokon nabije moze eventualno odrzavati travnjake, posto ga je povijest vec oznacila kao najneuspjesnijeg trenera galatasaraya svih vremena s 11 poraza, a sezona jos nije gotova... miske sad ima motiv vise protiv rumunjske, a to nikako ne moze biti lose. :)
ZVJEZDANE SRETNO,VJERUJEMO DA ĆEŠ USPJETI.SAMO NAPRIJED.IMAŠ VELIKU PODRŠKU BH NAVIJAČA.
Zvaću te, majke mi ,za Rumune.Begovića neću ,nek ga zovu kad ja odem.:-)
Sretno Miske!
Samo hrabro Zvjezdane .Pa da se pokaju što su te prodali ako Bog da.Sretno!
http://www.facebook.com/?tid=1929175349484&sk=messages#!/event.php?eid=130294420376412 pogledajte ovu temu