Veliki skandal
0

Zvijezda Uniteda se "uništila" tekilom: Pio cijeli dan pa se obučen onesvijestio u krevetu

H. H.
Rashford igra veoma slabo ove sezone (Foto: Twitter)
Rashford igra veoma slabo ove sezone (Foto: Twitter)
Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford izazvao je skandal nakon što se zbog opijanja nije pojavio na treningu, a sada su otkriveni i detalji njegovog provoda u Belfastu.

Daily Mail piše da se Rashford srušio potpuno odjeven u krevet nakon cjelodnevnog opijanja u Belfastu. Konobarica koja ga je usluživala tvrdi da je engleska zvijezda bila toliko pijana da su mu ispadale gomile novca u hotelskoj sobi s pet zvjezdica, nekoliko trenutaka prije nego što je bila prisiljena da ga stavi na krevet nakon što se onesvijestio.

Rashford je doputovao u prijestolnicu Sjeverne Irske u srijedu privatnim avionom iz Manchestera, prije nego što se prijavio u hotel Fitzwilliam s pet zvjezdica i krenuo u pab Dirty Onion i Lavery's bar, gdje je konzumirao tekilu.

Potom je ujutro pozvao Erika ten Haga i rekao mu da je bolestan, pa da će zbog toga propustiti trening.

Rashford je daleko od prave forme ove sezone i postigao je samo četiri gola u svim takmičenjima, u poređenju sa 30 golova u prošloj sezoni.

Rashfordovo ponašanje osudili su i navijači Uniteda, a klub je izdao izjavu u kojoj kaže da je napadač "preuzeo odgovornost" za svoje postupke.