Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast modrica
Ovo je za pohvalu a ne da su crnjaci iz dana u dan klixe
Ko se smije kladiti da ce ' neko ' stopirati ovaj transfer ???? Dubokog sam ubjedjenja da ovo nece biti realizovano....Nazalost.
i Velež je htio svoje euro utamknice igrai u širkom
Modricani i Gradacacani su bradersi od pamtivjeka....jos da se vrate svete kosti rahmetli ZMAJA OD BOSNE...i proceraju ovi ALIJINI munafici...Mirna Bosna.
Bravo, ovakve stvari nam trebaju.
Pomagao je Gradacac i Modrici i Samcu kada su bile poplave, ovo je svakako lijep gest od strane uprave Modrickog kluba. Nekako mi se cini da tamo te opstine ukljucujuci jos i Odzak, Orasje lijepo saradjuju i narod nije otudjen i izolovan kako je to slucaj u vecini opstina u BiH.
Tako je, ljudi iz Gradačca su prvo spasavali ljude iz poplava u Šamcu, pa onda im jos pomagali očistit grad
Ovo je samo dokaz da narod između sebe sarađuje i živi normalno.Kad pogledaš dnevnik imaš osjećaj da će sutra rat.
Nije teško biti normalan!
Ja lijepe vijesti .... svaka cast Klubovima koji su priskocili u pomoc! Pozz iz Tuzle
BOJTE SE ZLOCINCI BOZIJE KAZNE DO 9 KOLJENA https://www.n-um.com/kazna-i-na-dunjaluku-stizu-li-zlocince-kletve-bosnjackih-majki/
Modriča je komšijski gradić Gradačcu... Al bitno je naglasiti da je Modriča iz RS-a. Zašto dijelite ljude, zašto mrzite BiH? Zašto???
Samo pošteno pa neka bude i peta liga. Niko nas ne voli, bodovi nisu na prodaju, ne igramo 3 za 3, nikako se ne uklapamo u 1.Federalnu.
Tako se to radi a ovog Dodika i Bakira glupog u zatvor..Sta kazu grijeh im da ima omladina u rovove ide...Probudi se nacijo dosta ispiranja mozga
Kakvi bolan rovovi? Ko god se lati oruzja pa krene na bilo koga obje noge slomio da Bog da. Sta vam je!
Zanimljivo. "Za gradačački klub bliža opcija je Modriča, no još uvijek je nepoznato da li može klub iz FBiH igrati u RS-u."
VICO kad ce neka od reprezentacija BIH igrat u Banja Luci? Hajde da te vidimo legendico kriminala i nepotizma..