Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igracina, borac, ljudina
mashAllah
Veliki Musliman al‘ sav išaran tetovazama…
Super, al sto vazda ovaj prst podizu? Sta kao, kude, propovijedaju nama mazlumima? I nemojte mi reci da pokazuje na Allaha, jer on je valjda svugdje.
Prst podignut, znači jedan je Bog, nema drugog. Ne kontam šta vam smeta što je čovjek čestitao Ramazan na svom profilu za svoje prijatelje, braću, nije on poslao klixu da objavi. Sabura malo, opustite se.
On Allah je Jedan
Antonio, malo čudno ime za Muslimana ?
Sad ce islamomrzsci sa svojim komentarima
Baš se nešto pitam ko li je, ali nema šanse da klinem na link.
Mashallah
Ha, ha , ha
i ovo je ko vijest
Kad sam ja bio dijete Ramazan se nije cestitao... Samo Bajrami i hidzretska nova
Upravu si samo sto hidzretska nova godina je novotarija, Muhammed a.s. je nije slavio ni ashabi pa sta smo to mi bolji od njih da je slavimo.
samo što nije napisao oslun...
"šVaBo"
odlicno
jel de