Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka. Nek ga neko isuta dobro
a sta je sa kravama svinjama ovcama njih sutati mozete loool tj jesti a macke nemozete ah kinezi mogu uh kakvi su glupiiii jedu mackeeeeeeee
Bosna bi zlatna bila da ovako kažnjavaju ovd kradezeovce i svrbske izdajice.
Ovo treba u kavezu drzat
Ne dirat macku,kerq i LGBT....ostale slobodno kamenuj,al ovo troje ne diraj...naljute se Europski birokrati
Sta hoće da poruče sa ovim? Čišćenje kanala i ulica je kazna? Nečastan posao? Jadno.
Neka se vrati tamo odakle je dosao.Među bantu crnce.
Bolesnika u zatvor strpati.Đubre zločinačko.
joj vola, sve imao
Tako mu i treba. Ako je "toliki" ljubitelj zivotinja, nije je trebao imati. Zasto nabavljati macku i onda se izivljavati. Njima treba kamila i shator. Za neshto drugo i nisu. Trebali su mu spucati 500 sati.
ne bi tako bilo da je u pitanju ''bijela'' popularna osoba
Mislim na nacin da bi bjelci bili blaze kaznjeni ili nikako
Trebalo je u presudi staviti još i šutiranje psihopate od strane slučajnih prolaznika al hajde sad je gotova stvar. Valjda se opameti hablešina.