Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Bog da, novi trener NSBiH. Nasi mali Zmajevi ce da polete sa takim vodzom.
A hoce li da bljuju vatru?
Miske je aBd bordo DIV!
E da Bogdo moja SLOBODA Cima pre za njega, makar igro samo pola sata na utakmici. I to bi mu bilo dovoljno da navravi 3-4 asistencije i da da go-dva :) MISKE LEGENDO !!
Da nije Misketa ne bi ni bilo Brazila ni Džeke, gigant.
u politici se ne slažemo alio za Misketa si u pravu 100% , samo su njegove lopte imasle oči i imo je petlju za penale. Dok ne proizvedemo "drugog" Misketa, puno će vode proteć.
@lik5555 mislim da si upravu, nasa liga skoro nikako ne proizvodi igrace za repke.... al eto jedino Sarajevo trenutno o tom razmislja...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Miske Legenda, ima svo pravo da se ugleda na CZ90 za razliku od slinavih TInija, Avdija iz 'Ajduka .. wtf
Iako je, hajmo se nasalit hehe, rakom otrovani Prosinecki u najgorim danima pretrco ko i on u najboljim, haha, al tehnicki , vrhovi svjetski .. dam kolko hosh z alaznicu da ih gldam kako vrte "Avdije"