Oteli ga Realu pred nosom
0
Zvanično: Tottenham potpisao "novog Drogbu"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovi crnci tamo sami odu da se prijave da su se rodili :)
SINE MOJ, IMAS TI JOS PURE DA PAPASH DOK DOGURAS PO DJELICA DROGBINIH USPJEHA. CUUUUUUUUUUUUUJ \"STRUCNJAKA\" PRVO PURA, PA DROGBA
pa zato se i zoves \"konj\" sto ne kontas naslov!!!
šta pricate jade pa momak jos nema utakmice u engleskoj a već ga porede sa Drogbom lijepo i Robinja su sa Peletom pa nije ni njemu jasno kako ga otjerase sa otoka !!!
Nea teorije da je ovaj samo 17 godina.
gdje je DZEKO
mali je za Drogbu izmislio fudbal samo ako nastavi kako je poceo
propasce on ko drug đeko
Tek mu je 16, tj 17 i taman da se malo uhoda, i onda moze komotno u neki veci klub, ako se pokaze naravno. Pametno.
ovaj momak ce biti,a i vec je,jedan od najboljih napadaca
COME ON YOU SPUURS !!!
\"Konju\" real je bio u pregovorima s Suletom...Murinhu se jako svidio...a dečko ima potencijal da bude najbolji na svijetu...Tottenham je ok...možda je bolje bilo da ga je Arsenal uzeo...ali ok...samo je sigurno da bi u Realu propao...oni igraju samo bunker i treba im samo jedan polušpic za napad... :P :)
jes nasao klub ccc
Gledao sam malog na prvenstvu, ne treba ga s Drogbom upoređivati već s nekim puno većim i boljim golgeterima... Odličan je.
Ne kontam naslov??