Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapiten Andore moze samo poluvrijeme odigrat, veceras radi trecu u pekari... a prvom golmanu punica nije dala da dodje na utakmicu...
@Insigne De ti nama reci Murinjo nas koga bi ti stavio ?? Niko vam ne valja nabijem vas na Kurac
podrskaa moja vedatoruuu...... zabij ga vedo i zacepi usta ovim strucnjacimaaa.... kad si nam donio brazilll svi su se kleli u tebeee , a danas te ismijavaju.... sretno vedo sretno momcii !
Sretno momci, idemo po ta tri boda.
Vranjes ispred Bicakcica.. Frajer igra u sumi tamo u Turskoj a ovaj glavni stoper za Hoffenheim u Bundesligi koji su 7 na tabeli.. Sasvim logicno, dobar potez..
Bolje da igra Vranjes nego Bicakcic,invalid zestoki a umjesto Vede je trebao igrati Djuric
vranješ i ibišević..*** te logiko!!
dobro je evo ispravili su.. drago mi je da ni jedan od igraca ne mora da igra dvije pozicije.. nego sve fino raspoređeno.. bez nekih iznenađenja, osim mozda to da je Bicakcic na klupi a Vranjes igra.. ali hajde, valjda Mesa zna sta radi.. moje povjerenje ima dok ga ne pronevjeri, a nadam se da nece.. :) Sretno zmajevi.. samo lagano i rutinski..
dobro je sad ste barem napisali 11 igraca
Pjanić hajd večeras pokaži zašto si najskuplji BH fudbaler!!
Ne volim onog amidzinig malog ni na klupi vidit svega mi.