Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzeo kash i odeeee
dugo vam je trajo...
Hahahhaha raspada se torpedo
Nadaj se, a koliko ih je kod vas na transfer listi
I on ce u filijalu za propale igrace Sarajeva ( svinjski )...
Ili u Olimpic, oni ne bi opstali da nije bivših igraća Sarajeva i Želje. Mada realno nemaju Svinjski i Olimpic para za njega.
Vala koliko je najavljivan kao igračina i kao pojačanje, očekivao sam da će više da pruži, ovako se pokazao kao tuta igrač.
Uzdizali ste ga kao im Stokića. I ništa...
mora da mu Babo nije neka fora ili menadžer nije dobio svoj dio.... zna se ko u Sarajevu igra u prvoj postavi i koliko to para košta. moj Dino ponašaš se isto kao i SDA podobni i poslušni mogu na tribine, ostali ni na stadio jer zaštitari imaju instrukcije da te vrate na ulazu. istina niste mnogo skupi, 10.000,00KM :)
trebao je i radovac sa njim
Čuj mitarmiric, fuj seljacine !!!