Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo pojačanje ! Al' će Ozil da ga hrani loptama, pff. :)
I da se bore za 4. mjesto :))
Kad nije mogao dati vise golova a imao je Xavi-a, Fabregasa, Iniestu iza sebe tesko da ce ga i Ozil uspjeti "nahraniti" :) Al' mozda ce mu vise odgovarati Engleska liga, mada za moj ukus malo previse komplikuje sa loptom :) Ali se mogu slziti da je fkt dobro pojacanje, ipak rjetko kad Arsen daje tolike pare.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
zanimljivo da je venger poceo trositi pare , na 2 igraca dao je 90 miliona sto je nevjerovatno
Arsenalu ističe kredit koji plaćaju za stadion, ili je već istekao ne znam tačno. Uglavnom Wenger radi za klub, ne za navijače i do danas mu je to uspijevali, jer su jedni od rijetkih bez dugova. On je odličan trener, i vjerujem da će to sad sa parama i doći do izražaja. Pa uvijek je sa omladincima igrao Ligu Prvaka, šta će biti sada kad počne trošiti.
nadam se da ce dovesti dobrog defanzivnog veznog jer tu stvarno nemaju igraaca , to mogu da pokriju flamini i arteta , eventualno ramsey koji je vise ofanzivan igrac , i jedan stoper dobar bi im legao kao budali šamar
Evo igraca za topnike, pravo pojacanje nakon dugo godina!
e to je pojacanje..
Dobar je, ali neće puno pomoć...
svakog centa vrijedi
Obično ovi što odu iz Barselone ili Reala se dokažu, tako će i ovaj. A cijena je masna.
Arsenal nije imo nikad bolje dresove
bravo, cekamo jos debuchya i remya
i mozda jos jedan dobar zadnji vezni, da ih zaobidju povrede i odlicna ekipa!
Ovo je prava stvar za Arsenal.
Legendo dobro dosao u najveci klub Londona.coyg !
uuuhuuu :)))) jos 1 ovakav i titula je nasa! :D Arsenal
Konačno da dodje mega napadač i da Wenger odrijesi kesu. Sanchez je igračina
A lude Barcine uprave, ne mozes vjerovati, prodaju Alexisa a ostave Pedra :O :D Al' dobro, mora se nekako i Suarez platiti, nije malo 88 M :)
Dosta si dao Barci sad daj sve od sebe u Arsenalu
Maybe this time next year we will be chapions....
"champions".....