Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su SVI ljudi u Bosni takvi ko ti ,mi bi osvojili svjetsko prvenstvo .
Kako kad bi onda bila prazna. A čova je OK.
pocevsi od vas s ratnim zastavam i Sllahu ekber
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bilo kuda - Bosanac svuda
ne kontam sto svi koji odu iz svedske negdje drugo kukaju na istu? covjek zavrsio fakultet, naucio spanski i portugalski, dva puta skoknuo do brazila, jednom platio djevojci da dodje do svedske. zima al standard. prijateljstvo je teze stvoriti sto je covjek stariji al nek je tebi sa srecom u brasilu.
A OVAJ PROFESOR ZUROVAC, JE SRECU IMAO PA NIJE ZAVRSIO U JEDNOJ OD MASOVNIH GROBNICA NA OBALI MILJACKE I U DRUGIJEM DIJELOVIMA SARAJEVA, PA NA OVAJ NACIN TO PROSLAVLJA KAKO SE CINI!!!
A ti si bas 'na vi' sa zdravom pamecu.
BALICE, NITI JEDAN HERCEGOVAC, ZITELJ HERCEGBOSNE - BUDUCE NEZAVISNE REPUBLIKE HERCEGOVINE - NIKADA NCECE NAVIJATI ZA VAS STOKU KOJA JE AGRESOR NA NASU DOMOVINU BILA, A KAMOLI IGRATI!!!! ODAKLE DOLAZE TE VASE MASTARIJE I DOKLE IDJU TE VASE FANTAZIJE???????
Jebel te ko za šta?
Misimovic kaze Srbi i Hrvati iz BIH trebaju igrati za bih hahahaha a on uzeo Srbiju i kad ga nisu htjeli otiso zbog para u Bosnu Sunjic kaze voli Bosnu svoju hahaha a na fejsbuku je zvao Bosnu šugavom zemljom HAHAHA
vidim boli kad je susjed uspješniji, posebno u odnosu na vas, nebeski narod. što ćeš nema ti druge nego se priviknuti kad si već udren u glavu, pa i u sportu politiku gledaš.
Imali ste najlaksu grupu pa se kurčite
haj levatu kako si dosao, tako i otidji sa ovog foruma.
Znaš li ko ide na SP? E to je ono što će se upamtit, a kakva je grupa bila, koga boli mudo. Nas ne!
KAD SE BOSANCI DOCAPAJU BRAZILA! TIRUUU LIRUUU U BRAZILU :)
Pa gdje si Zuka najbolji golmane,Anexa,C. Vile,Svrakina ........ Pozdrav tebi i gospoji.
ma neka samo pozovu "Esmeraldu" u studio, zena progledala kako je u Bosni bila:) ona i torabi jedini stranci sto zetru napunise. super za miljenka, neka o nama neko pametan i skolovan prozbori koju. i napomeni im da smo u evropi:)
Udo se u brazil preko interneta? šege
nisumu svedanke dale mohune pamu sade svecka nevalja
Ima li nekog finog Bosanca u Barceloni ?
Ima, ali ne voli flundre.
To nekom drugom govori. Furaj !
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zuki vidimo se u Brazilu :D
usvoji me!!!
da je srbija otisla na mundijal vjerovatno bi ovaj navijao za srbiju.