Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pape nas uništio toliko da će raja za ćifute navijati samo da on ode
ma ponaša se ko da vodi seoski tim sa svojim izjavama , neznanjem i ignorantskim odnosom prema potencijalnim reprezentativcima. Izgubićemo mnogo dobrih igrača ovako a već sljedeća generacija dijasporaca neće igrati za nas
Mogu te razumijet da ne volis Papete i da ga ne zelis za selektora,to je ok. ali da prizeljkivas pobjedu cifuta to je ispod ponosa,hinjski,luzerski,beskicmenjacki,izdajnicki,pederski i koristim ovu priliku da sad a i unaprijed svakom se sjetim familije ko ima takav izdanicko-luzerski stav.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tačno mi dođe da odem i zapalim savez...
Pa što ne odeš
Povedi i mene. Kazu lakse je u dvoje xD
Eldin Jakupovic briljirao protiv Liverpola i Arsenala...uvijek je dobro imati pravu zamjenu za standardnog Begovica, kojeg akobogda sledece sezone gledamo u dresu Reala.
Ma ta će Safet...prpali smo načisto....Miljanićeva škola....on DRŽAVNU reprezentaciju doživljava,kao svoju prčiju....
samo agecija Germanija bolime briga za Repreztacijo jasam Susic Pape
u boljoj su formi igraci koje veliki pape nece da zove nego nas komplet cijela reprezentacija...
Momak je dobar igrač i sigurno bi dobro došao reprezentaciji.Sve negativno krenulo je od nedobijanja vize za Ameriku,a to je onda bio "uzrok"nepozivanja u reprezentaciju.Razlog nedobijanja vize zna Zukanović,a Pape i savez su morali postupiti onako kako su postupili.Poslije je sve krenulo u negativnom smijeru,nažalost.
Neki misle da Savez moze soliti Amerikancima pamet za izdavanja vize. Amerikanci su odbili ulazak mnogo poznatijim ljudima ulazak u Ameriku.Od poznatijih Boy George i Modi-sadasnji premijer Indije.Zukanovic tacno zna razlog,niko drugi.Amerikanci nece javno reci sto su odbili vizu,samo to Zukanovic moze reci.
Nije dao kvalitetan gol prema Papetinju.
Susic: "A jel' i asistirao?"
SUŠIĆ: "A KO JE KRIV ZA GOLOVE KOJE SU PRIMILI?"
HAHAHA DOBAR JE OVAJ ZUKA, ALI ZA OKO KUĆE :) DAO JE GOL, ALI JE KRIV ZA OBADVA KOJA SU PRIMILI I PLUS ŽUTI KARTON JE DOBIO
Pa ne mora i sl. God. Igrati u Tom Klubu. I Bico je promijenio Klub kad je braunsvajg ispao iz 1. lige
ovaj vaš Zuka kriv za gol koji su primili....1:1
Pa sta...I poduvace utakmicu ako mje on dao gol...
Zuka ga pravo zabiberi Susicu
Susic, Savez i Germanija su rak rana nase repke
Hhaahah sta ce sad Suskavac da izmisli? Vidi momka zalomio a ti gluposti razvaljujes i navodis neke glupe i prljave razloge zasto nije zasluzio da bude pozvan. Evo rekao si ne igra u klubu, pa kad je poceo ne igra kako treba, losa mu forma sta ce Susicu sad biti? Susicu hvataj se kofera i lagano kuci. Vakat ti je. A Zaha, aferim momcinoo.
Pape,hibrid vola i mazge-Cuj dao go Kijevu,jel to ono selo prema Trnovu?!