Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČESTITAM PRAVIM MOSTARCIMA NA POBJEDI !
Koji ste vi retardirani portal, pišete vijesti o onome o čem veze nemate, pa Rahimić je trener veleža, koji je dobio crveni karton radi prigovora, Velež je imao 11-oricu na terenu, a ne 10-oricu kako vi pišete, a utakmicu je završio sa igračem više od zrinjskog jer je marković dobio 2 žuta.
bolji naslov bi bio \" etnicki cist vehlez porazen pod bijelim brijegom\"
Jako objektivan fotograf,koje licemjerstvo :(
@prle visile su ona pod bijelim brijegom i vazda ce visiti ne macku o repu majstore moj !!!
@STAR MO: Objesi tu zastavu mačku o rep!
svaka cast red army-u na ljiljanima i zastavi armije bosne i hercegovine !!!!
Govno sarajevsko Pilav Elmir, umri u najgorim mukama, zajedno sa Salemom prolićem i Ivicom i Amarom osimom
Stavili ste sliku red Army a niste stavili sliku Ultrasa.. Pitanje: Zašto niste stavili sliku i Ultrasa, ne morate lagat ovaj narod kao i ostali mediji
Koje cecetiri prve ekipe na vrhu tabele ce sibiti ove godine u jesenjem dijelu !
Bjež ba neko će pomisliti da su na vrhu ljestvice dva kluba iz kamenjara a ne 3 sarajevska kluba
Zrinjski je danas sredio Vehlež, Široki će večeras Žehljezničar. Tako Hrvati obilježavaju \"dan neovisnosti\".
Svaka cast onom ko rece da je ovo kukuruz liga..Smijao sam se toliko, pa 20 pasova ne mogu cistih napraviti,samo napucavaju lopte..Bolja je ona liga San Marina.
Zadnji put sam gledo velež kad je u njemu tuce igro i kodro to je bilo prije rata i sada sam otišao na utakmicu i vidjeh da u Veležu nema ni jedan hrvat a čini mi se ni srbin i ne znam po čemu je velež multiettičan i vjerujte mi nema nikakve povezanosti sa prijašnjim veležom. Bože sačuvaj ekipe i igre. Inače od 89 god ne živim u Mostaru lijep pozdrav.
željezničar - široki b. 1:2
Žao mi ovog Veleža,nikako nemaju sreće.....