Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice jos stariji kad ga srusimo, pa cemo reci srusile ga strasne kise. ULTRAS-ilici
@kurcho poduvaj mi ga opeglanog pozdrav rodjenima od pitara
Ja zivim na \"zapadnoj\" strani, m a m i c u ti s p r c i m! Za mene je Mostar jedan a za tebe s k u t o r a je samo njiva da je obradjujes i da nosis kamen na Golom otoku!
velezovac, naduuvash mi jajca kroc onu cvjevchugu iznad. dodji na zapadnu stranu pa to reci.
Zrinjski je okupatorski i f a s i s t i c k i klub koji treba zabraniti da igra! Kao drugo da vrati stadion jedinom gradskom klubu Veležu i da plati odštetu i kiriju za korištenje tuđeg stadiona 15 godina!
Hajmo Odense, udrite ove sa kontrolnih punktova sta su Bosnjacima aute krali i prodavali po smrdiji.
Puno srece i golova za Zrinjski u uzvratnoj utakmici. Mogu oni proci Dance . Hz Bn
srbin 29.07.2010. u 22:58 Zrinjski je Hrvatski klub,bio i ostaće Iako smo izgubili od danaca, mi smo moralni pobjednici. Vidjece Danci u narednoj utakmici sto su plemici iz kamenjara. @srbin, mi to znamo hvala ali ne treba nam vasa podrska Naprd Zrinjski!
Bravo plemici samo tako nastavite
sa ovakvom stokom zivjeti u istoj drzavi? pljuc!
seljo-5 komada,svinjski 5-komada...PIPO-5 komada.NEVIĐENA PORNJAVA.P.S.POSEBAN POZDRAV IDE ZA NAVIJAČE VELEŽA,KAO I SAVJET DA IGRAJU DVICU NA ODENSE U REVANŠU.AKO SU VAM FAŠISTI IZ ZAPADNOG MOSTARA UZELI STADION,UZMITE I VI OD NJIH PARA NA KLADIONICI.
NAPOLJEEEEEEEEEEEEEE....NAPOLJEEEEEEEEEEEEEEEEE.NIKAD NEĆU ZABORAVITI GOL KOJI JE ZRINJSKI POSTIGAO F.K.SARAJEVU IZ 10METARSKOG OFSAJDA U JESEN PROŠLE GODINE I PRAKTIČKI PREKO NJEGA IZAŠAO U EVROPU UMJESTO F.K.SARAJEVA. MARŠ NAPOLJE.
IF Elfsborg - Teteks Tetovo 5 - 0 Mogo bi Zeljo da dovede neke igrace iz Teteksa brzo bi se uklopili u stil igre
STAŠE
Naprijed Zrinjski, učini Hercegovinu ponosnom. P.S. .ebeš bosnu.