Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i naredne sezone Zrinjski ce biti prvak opeeeet
hrvati prskaju po balijama usred bosne , neprocjenjivo
prskati ti po staroj,bilo gdje,neprocjenjivo
ocekivan odgovor od bosnje koji nije osnovno skolu zavrsio
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jest milano uspostavio kolonijalni odnos sa papcima iz vodstva sarajevo. oni nama nesposobne rezerve, a mi njima pojeftino talente iz juniora, čim se pojave.. tako ne bi ni afrikanci napravili dogovor . znaju u milanu da tako ne mogu prdavati priču mamiću, nego iskešati milione za dinamovog igrača. dokle taj SLUGANSKI MENTALITET ??????
a đe frankopan... na klupi za rezerve , haman ?
Duše Veležovih velikana ispod vas su, nikad vi nećete biti sretni na tom stadinu.. Ono što se godinama stvaralo nikad nećete moći izbrisati!!!
Super jako Sarajevo, kako lijepo zvuci. Hvala Branko
Super jako je toliko jako da je već počelo pripreme za sezonu 2016/2017, što je sigurno, sigurno, da ne zakasne.