Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za nase klubove je veliki uspjeh ako docekaju august u Evropi. Nivo je katastrofa.
Upravo sam na to mislio. I sve dok je tako, reprezentacija ce nam biti kuca od karata koja potpuno zavisi od dijaspore. A to je vrlo opasna taktika.
Sarajevo - Basel SEPTEMBAR MJESEC ILI RUJAN !!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mariboru BiH timovi redovne musterije? zalosno pa slovenci su najrahiticniji narod u bivsoj jugi
to ti misliš, sto puta su zdraviji i čvršći od bureka i halve" nabildanih "bosanaca
hajd drago mi je za tebe da si ih opipo dobro i da su ti bili cvrst :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
igraci su gori i od trece kazahstanske lige
nista novo... nas standard..
MOŽDA IPAK ZRINSKI PROĐE DALJE, ODLUKA ZA ZELENIM STOLOM. SJEĆATE SE !!! HAHAHAHAHA
ja kao stari Velezovac volim sto je Zrniski ispao kunem se bogom vise nego kad je BiH pobijedila Iran ili pak kad se plasirala na SP.
pa kad si dalabu zadnja...šta da ti kažem
PA POLOVINA ,A I MOZDA VISE SLOVENACA JE NAPRAVIO BOSANAC
Ovaj klub treba ukinuti jer nas samo sramote, ko su ovi idioti? Zar nema nikakav yebeni klub u BiH da nam ovjetli obraz? Ovim vlasinama nije bitno sto nas sramote sve dok mogi svo je u robu da ptodaju budalama.
Dobro si procitao SRAMOTE NAS!!!! I NE SAMO ONI NEGO I SVI OSTALI!!!!
ALI OVO RUGLO OD KLUBA TREBA STO PRIJE UKINUTI, dosta je sramocenja mamu vam yebem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba uvesti da igrač ispod 23 makar, godine, nemože otići iz zemlje ovo je sramota nisu presli centar a ono prvaci saveze daj nesto
Hah kofol neki Zrinjski za Evrope bio !!! Vic mjeseca.
Koja je razlika između života i Željezničara ? Život ide dalje
Iskreno se nadam da ce barem Sarajevo nekako preokrenuti rezultat u Norveskoj i proci dalje. Takodjer nadam se da ce Siroki se nekako provuci protiv Boleslava. Da svi nasi predstavnici ispadnu tek u drugoj rundi Europa lige i LP-a je ogromna SRAMOTA!
Ocekivano da Maribor prodje, puno su kvalitetniji tim
Super
Edin Dzeko - Manchester City Emir Spahic - Bayern Leverkusen Miralem Pjanic - Roma Asmir Begovic - Stoke Prvi nastup na SP u povijesti 2014.,prva utkamica - prvi poraz,uključujući u 3' autogol Kolašinca. Nakon druge utakmice,eliminisani sa SP. Željezničar eliminisan iz Eurolige Zrinjski eliminisan iz LP Široki..? Kad cemo konačno docekati da bh.nogomet i pojedince vidimo u nekom elitnijem izdanju modernog nogometa,BH saveze?
Ajde SVINJSKI dobro ikako igrate u BH premier ligi niste vi za europe.
AHAHHA čuj neki mali Zrinjski zar postoji ovaj klub ahhaha