Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovi nacionalisti moraju uvijek prebrojavati krvna zrnca.Kakve veze ima ime ako je dobar igrac i ako ce pojacati klub.Jedini Siroki je naci klub.Kod njih samo hrvati mogu da igraju.Zato mi je i drago sto je Zrinski u evropskoj ligi.
o srbiiii majku vam jebem.... oooooo zrinjskiiii pa cetnicki klub postade... Vučina, Miloš, Ratkoo a mašete sa kockastim zastavama....
Mogu misliti aBd ovih dana kad Sarajevo počne dovoditi pojačanja....Nekima će prije čitanja vijesti o tome trebati tablete za smirenje!!! DIVOVI ON THE ROAD!
Bolje dva milosa nego jedan i dva losa :)
bravo zrinski, vjerujem da mozete do grupne faze, samo naprijed
Ima samo jedan Doktor Milos koji valja, eno ga u Sarajevu... svi ostali su jadne kopije...