Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ste dizali Mesija.. A vidi Ronaldo sta sve radi.. I koliko je jos Bosni pomogao s anekim stavrima i ljudima diljem svijeta.. Gdje mali Mesi? A svi su osudivali ronalda sminker i gled asmao sebe... Ovo je covjek i legenda....
Ukucaj na google: Messi donirao ili Messi donates pa ćeš vidjet šta je Messi uradio ;)
Za Bosnu nista... Ali ja cijenim i Mesija.. Ali npr nerviraju me slike ili natpisi gdje Mesi kao daje autograme i pomaze ljudima a pored stave Ronalda kako izlazi iz salona ili nekog soping centra ... U smislu kao ronaldo sminker arogantan i kreten a Mesi dobrica... Kapiras :D Respekt i Mesiju.. Ali...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ovaj me ČOVJEK totalno iznenadio svojim plemenitim postupcima- SVAKA ČAST.
Ibra, gledaj i uci... od njega mozes svasta nauciti- kako biti covjek, kako igrati nogomet itd :) Svaka cast Ronaldo, LJUDINO!
Ma naletio na Zoro-a proslu noc
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
A zato Avdija fura onu frizuru, sad kontam!
Kladim se da nije spavao 7 dana razmišljajući o dječaku
Gospodin čovjek.
Na pocetku karijere se je ponasao kretenski, vjerovatno mu instant slava udarila u glavu. Cini mi se da se promjenio na bolje od kako je dobio sina.
Nisam ga podnosio, a najviše u periodu baraža sa našom reprezentacijom, ali kasnije kad se sve ohladilo, postao je moj najomiljeniji strani igrač.
Realno, lik je mashina od covjeka. Sto na terenu to i u srcu. Svaka cast ljudino !
Mogu da pričaju šta hoće, ovom momku kapa dole i svaka mu čast.. Sreća pa postoji ovakva ljudska dobrota, nikad nije prestao da bude čovjek.. Aferim!!! puno uspjena i sreće..
Jedan od najvecih ljudi i nogometasa ikad, a to ce vrijeme dodatno pokazati i istaci... CR7
...da se i ja jednom u životu složim saklixom...zadnja rečenica teksta.
hahahahaha
lijepa moja barbika ;)
Nije on džabe RONALDO
FACA!!!!!!!