Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOLOVI: Avdija - 1 C. Ronaldo - 0 Jer Avdija je bolji od Ronalda!
4-4-2 s ovom formacijom mozemo pobjediti i najjace selekcije !
Opet Besic najbolji na terenu ! Svaka cast LAficnoo , Imenjaceee moj objasnio si mnogima kako igra za Sveti grb !
S kim je Srbija danas igrala, ne mogu nikako da nadjem na netu? :-)
Mume je mangup nad mangupima !! Vuce ga sudija za rukav ovaj ne je.be zivu silu :) Svaka cast sine tako se brane boje reprezentacije. Pred tobom je uspjesna karijera samo tako nastavi.
šta da radim, ostavio me decko :(((((((((((((
ma nadigrali smo i argentinu ako cemo realno, samo je nedostajalo zalaganja i srcane borbe protiv nigerije, mislili smo doci ce sam rezultat. tako su se sinoc i slonovi opekli sa grcima, kad ispadose u sudijskoj nadoknadi.
pa, onaj rani gol, kad smo primili nam je otezao noge, valjalo se vratiti nakon toga, oba gola protiv argentine smo bez veze primili, o prvom da ne govorim, drugi bicakcic zasmetao besicu kad je ganjao mesija i bio je na njemu, nakon njihovog sudara mesi suta i daje gol, i naravno gol protiv nigerije, nakon faula, ali opet kazem, krivca samo treba u sebi da trazimo, meksiku su u proj tekmi ponistena 2 cista gola, pa ljudi dadose i treci, a mi fol nesto pali psihicki.
Nemogu da prepoznam zmajeve prije par dana i danas da im ko nije ubacio sta u hranu kad su igrali protiv nigerije?
Ubacio sam im Safet "sve ili ništa" jer nije imao šta da izgubi. Baš kao protiv Francuske u po Pariza. Da je takav stalno dobro bi bilo, ovako neka ide. Jer svaka njegova izjava vezana za protivnika je to da ih ne prati, da su dobra ekipa, i da treba da čuvamo bod. E zbog tog čuvanja boda uvijek ispušimo.
http://s1.skijumpmania.com/r94808
Kasno je za slavlje,al bice bolje drugi put ,svakako...na Euru vjerujem
super su odigrali :) al"pogresna utakmica :(