Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠVICARSKA BiH IRAN ALŽIR !!!!!
samo ako bude Zlatko Lagumdžija pomoćni trener i tada bi svi alžirski navijači a možda i igrači završili na Gvantanamu
Amin!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cuo sam da loptice izvlaci Pele i nas Avdija....
Avdija po desnoj strani pazi da sta ne promakne.
a ti im od kuće duaš čunu malo...levatu špica ti komentar na klixu...Avdija ide u Brazil
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledam komsije, hebote, nekad su bili u drugom sesiru, a vidi sad!
Blago onom iz drugog sesira ko dobije Švicu. Ja mislim da mi nismo te sreće.
Prva jakosna skupina Brazil, Španjolska, Njemačka, Argentina, Kolumbija, Belgija, Urugvaj i Švicarska Druga jakosna skupina Nizozemska, Italija, Engleska, Portugal, Grčka, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Rusija Treća jakosna skupina Čile, Obala Bjelokosti, Francuska, Ekvador, Gana, Alžir, Nigerija i Kamerun Četvrta jakosna skupina Sjedinjene Američke Države, Meksiko, Kostarika, Honduras, Japan, Iran, Južna Koreja i Australija Ovo su original skupine, a ne to gore.
Samo uzmi logiku da je Hrvatska bila favorit u Baražu, a sad Francuska ispred nje? odmah znaš da tu nešto ne štima! :)
prvo ovo nisu JAKOSNE SKUPINE, nisu odredjene prema jacini, nego GEOGRAFSKI, dal si u drugom ili cetvrtom sesiru nije bitno, na svim zrebovima od 2002. samo je prvi sesir jakosni, sledeci je evropski, sledeci obuhvata Aziju u Severnu i srednju Ameriku, i sledeci je Juzna Amerika i Afrika....problem je kada ima previse evropskih ekipa za taj evropski sesir jer je maksimum 8, a sada ih ima 9, kao i pri zrebu 2006. tada je FIFA, stavila Srbiju i Crnu Goru u poseban sesir, iz razloga debija na SP, ako se gleda rang lista FIFA, od svih evropskih najslabiji ranking ima FRA i ona bi trebala posebno da se zreba, ali ipak je to FRA, videcemo kod FIFE je sve moguce, jer kriterij ne postoje, bukvalno odluce pred sam zreb
Halo, šta je ovo? Hrvatska je u drugom šeširu, a Francuska u 3. HAHAHHA, koja glupost ste prenijeli.
ma u redu je to Francuska ima najbolji koeficjent i zato ide van sesira Evrope u 3 skupinu
vidjet cemo 6. prosinca oli ti decembra... a do tada, ko ziv ko mrtav....
Iz prvog sesira bi jedino mogli nesto izvuc protiv svicarske, iz treceg bi volio najvise Honduras il Iran a iz cetvrtog Alzir ili Nigeriju.
Švica Bosna Honduras Nigerija
Svica nije u zaletu, imali su najlaksu grupu, a jednom slucajno dobili Njemacku (C postavu) pa ih je to izbacilo na vrh. Da Bog da mi njih dobijemo!
˝počelo se nagađati o tome˝ :D
puno je tu grešaka, evo vam sa RTL-a lonci 2, 3 i 4 2: Holandija, Italija, Engleska, Portugal, Grčka, BiH , Hrvatska i Rusija. 3: Francuska, Čile, Ekvador, Alžir, O. Slonovače, Gana, Kamerun, Nigerija. 4: Australija, Iran Japan, J. Koreja, Kosta Rika, Honduras, Meksiko i USA.
A gdje WCSerbia
Пуши омере пуши потурице
Samo nek nije Portugal pa nek gori.
Auuuuuuuu bice .ebeno
ovo nije istina na index hr stoji da je francuska u trecem a hrvatska u 2 sesiru ..e ko laze sad klix , index ,hr ili ovi lupatori sto su ovo objavili ....
Treba potpuno ukinuti ove šešire i nek svako može protiv svakog. Ovako prvo ovi jači dobiju prednost u kvalifikacijama kao nosioci, pa ako odu u baraž, opet imaju nosioci, Pa odu na prvenstvo pa pa opet imaju prednost jer su nosioci. I to još nije sve, nego ako ne ide ima i sudija koji uglavnom gura jače repreznatcije, zanči i tu prednost. Pa kako mali onda da napreduju? Evo sad čitam će se možda možda za šešire uzimati u obzir i BROJ UKUPNIH NASTUPA NA SVIM SVJETSKIM PRVENSTVIMA?!?!? halo ba
Činjenica je da su u svemu ovome jedino bitne PARE... A pare donose navijači velikih zemalja. Iz Bosne će ti otić 500-1000 (ako ne i manje) ljudi, a iz Njemačke 20 000 minimalno.
I opet je sve to sića za sponzore koji apsolutno forsiraju da prođu određene reprezentacije zbog pojedinaca (Ronaldo, Benzema, Ribery...)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U našem sesiru ima da sve poderemo osim Holandije:)
brat ahahahhaahhahaahaha
XD