Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo trenirajte zmajevi jel u nedjelju cemo da usutimo cijeli svijet ! SRETNO BOSNO
Kad i u koliko ono Srbija igra na mundijalu ?
Hahaha Tanjice prognoziram i ja tebi dobar rak i dug zivot!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj Safeta i ekipe ko Dragan Vikic i specijalci :)
Na Offical FIFA Online Store-u dresevo BH Reprezentacije svi SOLD OUT :)
Kakvi "sold out", nije ih nikad ni bilo. Nema ih ni u Adidasu, a kamoli na drugom mjestu. JEBATI MATER BEGIC ELVEDINU I MAFIJI IZ SAVEZA ZBOG TOGA!
Ne'am pojma jarane, danas nađoh vremena da otvorim jedan od silnih mejlova sa Fifa-ine stranice, haj rekoh da vidim koja im cijena , kad ono piše sold out :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo da ga dzeko zabije :D
Evo i u Sarajevu pada kisa
Bolje da su ostali do zadnjeg dana trenirat na stadionu FAMOS-a(Fabrika motora Sarajevo) u Hrasnici i fino odmorni u Brazil
Bravo zmajevi,samo se pripremite i donesite nam pobjedu :D Ovaj put se uozbiljite i bez setnje pred kraj utakmice.
...hvala debeloj krma.či iz KLIX uredništva što je zaključala komentare na ljepotice i prilog o KELLY BROOK...:-) ...sad bi inace napisao KELLY BROOK OPRAŠI ME :-)
Zmajevi trenirali po oblačnom i kišovitom vremenu -------------------------------------- PA NARAVNO KAD SU KONJI IZ SAVEZA IZABRALI DIO BRAZILA GDJE JE SAD NON STOP KISA I VJETAR, TACNIJE SAD JE TAMO ZIMA, A PROTIV NIGERIJE IGRAMO PO TROPSKOJ KLIMI! DRUGE REPKE SU IZABRALE TROPSKE REGIJE BRAZILA, TAKO DA IM JE SAD UGODNIH 30 STEPENI, SUNCE I LIJEPO VRIJEME. U ISTO VRIJEME MAJMUNI SAVEZA IZABRALI REGIJU GDJE SU KISE I VJETAR NON STOP!
Kod nas je glavno da bolje prodju sto se tice love, a ko sisa glOvu
Zadnja slika: hoce li zafaliti lopti.
Da se neće smrznut pa gripu dobit,jao,Pape,pripazi!