Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bude li babo komentator ne gine nam poraz, vrstite MARIJANA MIJAJLOVICA
baho*
Mustafa*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Disciplinom kao protiv Holandijem,nece se ostat bez sansi za pobjedom. Protiv Holandije se pokazalo da se sve moze uz trud i zelju..
Morat ce se Poljaci dobro oznojiti da nas dobiju sutra...
šta ste se svezali komentatora,šta gatate,ne igra komentator,sad bi trebalo izabrati i gataru koja će izabrati komentatora,uvijek se traži greška i krivica na krivom mjestu uvijek i u svemu,..
Igrati sa 5 igraca u sredini Cimirot, Pjanic, Krunic, Gojak, Hadziahmetovic. Odbranu igrati sa Kolasincem, Ahmedhodzicem, Sanicaninom i Todorovicem Sehic na golu i Dzeko u napadu
Nemojte ići bezveze u Poljsku , uštediće se koja hiljada a neće se ni virus donijeti.
A kako cemo bez Kadusica
Na FACE TV emisija SVE NAŠE POBJEDE 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
trebal vam igrača imamo mi na terminu viška
ma vratite ih .. ionako cemo izgubiti i tekmu i zivce
Kako komentarišete to da je Marjan na svom youtube kanalu komentarisao utakmicu gdje smo poraženi od Sjeverne Irske na penale a da ipak nismo prošli dalje ako je do komentatora? E jadna vam pamet, ko sve komentariše i ima slobodu govora i pisanja.
Bolje biti u 3 ili 4 grupi Lige nacija, biti prvi u grupi i igrati baraz sa losima. Tako bi i mogli proci, valjda.
Tamo nema baklave i pite pa mozda možemo nešto napraviti
E čuj bez Kadušića ostali. Kakva tragedija !!!
Pozdraviti se i zahvaliti Djuricu,Visci,Bicakcicu,Besicu dosta su napravili ne treebaju vise... Prestari su i sigurno necemo nista bolje od njih viditi,oni nece napredovati...dajte sansu nekom drugom
A jesi li vidio kako je Đurić izmorio Holandske štopere pa je Džeko mogao onako igrati
Hajde ba vratite nam Mustafu Mihajlovica na komentatorsko mjesto, on je vatreni navijac BiH, svaka mu cast, ovi drugi komentatori uspavaju.