Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sjetim produzetka protiv Spanije.Dva ili tri minuta produzio,ali ne svira.Cim postizu gol u setoj minuti,odmah kraj. Peder.
Naprijed Zmajevi - ponos Države!
Kako se brukaju ovi što pišu za Klix...na fifa.com kada odete na tabelu koja se nije update-ovala odavno Wales je 31. na svijetu, a 20. u Evropi. Evo link: http://www.fifa.com/fifa-world-ranking/ranking-table/men/rank=243/uefa.html
Za nasu reprezentaciju je vrlo bitno da pobjedjujemo ekipe poput Velsa zbog samopouzdanja, a I svaka pobjeda je slatka :)
A i relano smo bili bolji od njih...mislim da ćemo sprašit i ciprane...
Da ne omalovazavamo. Waels je u prvih 10 na osnovu vrlo egzaktnog koeficijenta. Mozda jeste iznenadjenje, ali slucajnost nije jer se tu ulazi kontinuitetom dobrih igara.
Sereš da smo bili 13 o.O
Ljudi moji imam veliko povjerenja u nasega Mesu Bazdarevica.
Poserem se i na fifu i na njihovu rang listu ako im je vels na 8. mjestu...Cirkus od rang liste! Pa od 20 utakmica mi cemo vels pobijedit barem 15 puta,4 puta ce bit nerijeseno a mozda jednom da izgubimo
:o)))) Tipicno balkansko podcjenjivanje bez pokrica, koje nas je puno puta u proslosti skupo kostalo.
Kakva smo mi reprezentacija cipar nas sjeba kuci a jos se prsimo da je vels Karina.
E jest i ekipa, sa drugim timom smo ih poderali
..
Ovaj @šaran44 uvijek odgovara na komentare nekom ko fol aplicira pjesmom na principu ko kad skidaš neku aplikaciju a to ustvari virus,putem kojeg haker nemože puno al može recimo ući na kameru bilo kojeg računara i da gleda,dok nevidi nekog il nešto poznato pa da može dalje operirati u zavisnosti od potrebe realne mogućnosti.
halo klix dobro jutro. kad je Euro u pitanju prati se Uefin nacionalni koeficijent a ne Fifina rang lista. zrijeb za parove Baraza je 18.10. na osnovu Uefine liste
Šta hoćeš reći? I tu listu kad gledaš opet isto.
Rodoljube sine prvo se informiši prije nego što počneš da lupaš. Računaju se kvalifikacije za Evropsko 2012, play off i prvenstvo. Isto to za Svjetsko 2014 zajedno sa ovim kvalifikacijama. Samo je Ukrajina bolja od Bosne. Mogući protivnici su: Turska, Slovenija, Norveška i Irska. Švedska, Danska, Ukrajina i Bosna imaju više poena I biće u istom šeširu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja mislio mi pobijedili NJemačku pa mi ništa nije jasno
Daj ne s.rite,Vels je slucajno,zahvaljujuci smijesnoj koka kola listi, osmi a stvarno nije ni medju 40.Osim toga,ne valaj vam racunica,pobijedili smo Grcku kad je bila u top 10.
Coca cola je tu samo radi reklame. Radi se o zvanicnoj FIFA listi, to sto se neko zove Italija ne znaci da mora biti pretplacen na prva tri mjesta. Vels je tu jer nije izgubio u 8 kvalifikacijskih utakmica, i jos ako je pobjedio koga u prijateljskoj, eto ga tu gdje jeste..
yebiga, i drugi igraju protiv losijih reprezentacija.. ocito da su najvise bodova dobili u utakmicama protiv belgije, a i remi sa nama je bio u vrijeme dok smo mi bili puno bolje plasirani. Sa druge strane ova nasa pobjeda protiv njih ce i nama donijeti dobar napredak na ljestvici. Sve u svemu, bodovi sluze prvenstveno za odredjivanje jakosnih grupa prije zrijebanja istih, u svim drugim trenucima su nebitne...
dobro ali ipak je wels daleko slabiji i nasao se igrom slucaja tu a dosta drugi repki je jace ali igrom slucaja su dalje samim tim to i nije neka repka ako ces istinu top 10 spanija engle.fran. njemac. itali. portugal belgija holandija mozda austrija ili turska ili ajd recimo hrvatska jer pogledaj samo kakav im je klupsko takmicenje to je neki top 10 a ostalo saban liga jedna godina ovako sledeca onako i sve tako
I to bez dzeke !?!?!? Bolje igraju ostali kad nije on na terenu , dobar je igrac nema sta zamjeriti samo se previse na njega uzdaju pa samim tim ostali nemogu doci do izrazaja !